Στην Ελλάδα για να υπογράψουν στον Ολυμπιακό οι Κατάι και Γκρμπιτς
Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Σέρβου μέσου Αλεξάνταρ Κατάι και του Μαυροβούνιου Πετ Γκρμπιτς από τον Ολυμπιακό. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη χώρα μας από την Τρίτη, θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά τότε θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. Εν τω μεταξύ, μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα της επιστροφής του Δημήτρυη Ελευθερόπουλου στον Ολυμπιακό.
Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Σέρβου μέσου Αλεξάνταρ Κατάι και του Μαυροβούνιου Πετ Γκρμπιτς από τον Ολυμπιακό. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη χώρα μας από την Τρίτη, θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά τότε θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.
Ο Κατάι είναι 20 ετών, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και φέτος είχε 22 συμμετοχές και 3 γκολ με την φανέλα της Βοϊβοντίνα, ενώ έχει χρισθεί διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων της χώρας.
Ο 23χρονος Πετ Γκρμπιτς είναι μέσος, ανήκει στην Μόγκρεν (224 συμμετοχές, 123 γκολ) και εφόσον αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός, πιθανότητα στη Βοϊβοντίνα.
Εν τω μεταξύ, μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα της επιστροφής του Δημήτρυη Ελευθερόπουλου στον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρίσιμη μαρτυρία για τη Λόρα από το Βερολίνο – Δόθηκε παράταση στο Amber Alert
- Επίθεση Δούκα και Γερουλάνου σε Ανδρουλάκη με πρόφαση τη «βελόνα» του ΠΑΣΟΚ, που φροντίζουν με τη στάση τους να μην κουνηθεί
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η κακοκαιρία την Τετάρτη – Οι 7 κόκκινες περιοχές – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Ισπανία: Στους 42 οι νεκροί του σιδηροδρομικού δυστυχήματος – Συνεχίζουν να ανασύρουν νεκρούς
- Αμφίβολος για το παιχνίδι με την Εφές ο Μιλουτίνοφ, υπέστη διάσειση
- Το να είσαι μέλος ΜΚΟ γίνεται ποινικά κολάσιμο, λένε 56 οργανώσεις – Ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου Πλεύρη
