Στο πράσινο οι δείκτες των χρηματιστηρίων Ευρώπης και Γουόλ Στριτ την Τετάρτη
Από την υποχώρηση των προηγούμενων συνεδριάσεων ανέκαμψαν οι δείκτες των αγορών την Τετάρτη, χάρη στις μετοχές των εταιρειών τεχνολογίας και τα ακριβότερα εμπορεύματα. Στο πράσινο και η Νέα Υόρκη, μετά τις θετικές ειδήσεις από το μέτωπο των εταιρικών αποτελεσμάτων.
Από την υποχώρηση των προηγούμενων συνεδριάσεων ανέκαμψαν οι δείκτες των αγορών την Τετάρτη, χάρη στις μετοχές των εταιρειών τεχνολογίας και τα ακριβότερα εμπορεύματα. Στο πράσινο και η Νέα Υόρκη, μετά τις θετικές ειδήσεις από το μέτωπο των εταιρικών αποτελεσμάτων.
Στην Ευρώπη, η άνοδος των τιμών του πετρελαίου και των εμπορευμάτων ευνόησε τις μετοχές των εταιρειών ενέργειας (όπως των BG, BP, Royal Dutch Shell) και των εταιρειών μετάλλων (Antofagasta, Eurasian Natural Resources, Kazakhmys, XStrata).
Mε μεικτά πρόσημα οι μετοχές των χρηματοπιστωτικών (στο πράσινο οι Deutsche Bank, Societe Generale, HSBC, στο κόκκινο Commerzbank, Lloyds).
Oι μετοχές των ευρωπαϊκών εταιρειών τεχνολογίας ευνοήθηκαν από τα αποτελέσματα της αμερικανικής Dell, με τον δείκτη των μετοχών του κλάδου στον StoxxEurope 600 να κλείνει ενισχυμένος κατά 0,8%.
Στη Νέα Υόρκη, τα κέρδη των τεχνολογικών Dell και Analog Devices αντέστρεψαν το αρχικό κλίμα μικρής υποχώρησης, πρασινίζοντας τις περισσότερες μετοχές του τομέα.
Μεικτά και στη δυτική όχθη του Ατλαντικού τα πρόσημα των μετοχών των χρηματοπιστωτικών (ανοδικά οι Wells Fargo, JPMorgan, Morgan Stanley, πτωτικά οι Bank of America, Goldman Sachs, Citigroup).
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε με άνοδο 0,65% ενώ ο CAC40 στο Παρίσι ενισχύθηκε κατά 0,9%. Στο Λονδίνο, ο FTSE100 κατέγραψε άνοδο 1,07%.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 12.560,18 μονάδες με άνοδο 0,65% ενώ ο Nasdaq έκλεισε ενισχυμένος κατά 1,14%. Κατά 0,8% ενισχύθηκε και ο S&P500.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψηφιακός κλώνος του Ζάκερμπεργκ θα μιλά στους εργαζομένους της Meta
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442