Κρίσιμη ημέρα για τον Παναθηναϊκό, συνεδριάζει το Δ.Σ.
Η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβολίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε. Το απόγευμα (17:00) θα βρεθούν οι «πράσινοι» μέτοχοι με θέμα συζήτησης τα οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και η άυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Απόντες θα είναι οι Βγενόπουλος και Ζολώτας.
Η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβολίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε. Το απόγευμα (17:00) θα βρεθούν οι «πράσινοι» μέτοχοι με θέμα συζήτησης τα οικονομικά, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και η άυξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
Στο Δ.Σ. δεν θα δώσουν το «παρών» ο Ανδρέας Βγενόπουλος (έχει δηλώσει πάντως ότι συναινεί με όποια απόφαση πάρει το συμβούλιο) και ο Μιχάλης Ζολώτας.
Αντίθετα θα παρευρεθεί κανονικά ο Νικόλας Πατέρας, που θα κάνει καταγραφή των όσων συνέβησαν επί ημερών του.
Ο Δημήτρης Γόντικας θα αναλάβει να κάνει την παρουσίαση της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ και αναμένεται να προτείνει και τις λύσεις που έχει μπροστά της η ομάδα (αύξηση Μ.Κ., πωλήσεις παικτών, ψαλίδισμα δαπανών).
Πέρα από τα οικονομικά, στο σημερινό Δ.Σ. θα συζητηθούν:
Η επικύρωση των συμβάσεων, η σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης, προκειμένου να οριστούν ορκωτοί λογιστές και να ανανεωθεί η σύμβαση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, αλλά και το θέμα της διαγραφής του ποδοσφαιριστή της ερασιτεχνικής ομάδας (Golden Team) Λάντου Φουσού.
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα εξηγήσει τους λόγους που θέλει να λειτουργεί πλέον ως το 29,7% και όχι ως 54,7%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot
- Βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού της 56χρονης που έχασε τη ζωή της στη Γλυφάδα – Συγκλονιστική μαρτυρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442