
Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η απολογία της Θάνου
Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η απολογία της Κατερίνας Θάνου καθώς ο πρόεδρος της έδρας απουσίαζε για λόγους υγείας, ενώ και η ίδια δεν έδωσε το παρών για προσωπικούς λόγους. Πάντως, έτσι και αλλιώς αναμενόταν να μην γίνει την Πέμπτη η απολογία της καθώς στις 11 υπάρχει η προγραμματισμένη στάση εργασίας των δικαστικών.
Αναβολή για την προσεχή Δευτέρα πήρε η δίκη των Κατερίνας Θάνου, Κώστα Κεντέρη, Χρήστου Τζέκου και των επτά γιατρών του ΚΑΤ για το τροχαίο των δύο Ολυμπιονικών την 12η Αυγούστου του 2004.
Λόγοι υγείας του προέδρου της έδρας οδήγησαν στην αναβολή της δίκης, ωστόσο ήταν γνωστό ότι ακόμη και στην περίπτωση που άρχιζε η συνεδρίαση δεν θα συνεχίζονταν μετά τις 11, αφού τότε έχει προγραμματιστεί η στάση εργασία των δικαστικών.
Πάντως, η Κατερίνα Θάνου, η οποία και επρόκειτο να καταθέσει σήμερα (10/03) δεν εμφανίστηκε στα δικαστήρια, λόγω προσωπικών προβλημάτων, όπως ενημέρωσε η συνήγορος της, ωστόσο θα δώσει κανονικά το «παρών» την προσεχή Δευτέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τον Λαζαρίδη βρέθηκαν χρήματα για να παριστάνει τον «φιλολαϊκό»
- Η «Ιθάκη» ταξιδεύει στο Ηράκλειο Κρήτης – Στις 29 Απριλίου η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
- Η Ελένα Μπόναμ Κάρτερ αποχωρεί από την 4η σεζόν του «The White Lotus»
- Γονείς Μάριου: «Νιώθουμε ότι με την συμπεριφορά τους μας κοροϊδεύουν»
- Η τρίτη και καλύτερη για τον ΟΦΗ
- Εύβοια: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε αυλή σπιτιού – Στο νοσοκομείο ο οδηγός



