Στη Ζενίτ ο Βιεϊρίνια σύμφωνα με τους Πορτογάλους
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πορτογαλικής εφημερίδας «O'Jogo», το οποίο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «Εξέδρας» την περασμένη εβδομάδα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει από το καλοκαίρι την καριέρα του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου θα τετραπλασιάσει τις αποδοχές του, ενώ οι Ρώσοι θα δώσουν στον ΠΑΟΚ και στην Πόρτο που έχει ποσοστό μεταπώλησης, συνολικά 6 εκατ. ευρώ.
Λιαμίρας Σάββας
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πορτογαλικής εφημερίδας «O’Jogo», το οποίο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «Εξέδρας» την περασμένη εβδομάδα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει από το καλοκαίρι την καριέρα του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπου θα τετραπλασιάσει τις αποδοχές του, ενώ οι Ρώσοι θα δώσουν στον ΠΑΟΚ και στην Πόρτο που έχει ποσοστό μεταπώλησης, συνολικά 6 εκατ. ευρώ.
Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Ο’ Jogo» αναφέρει πως ο «δικέφαλος» του Βορρά θα εισπράξει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 6 εκ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με τετραπλάσιες αποδοχές, σε σχέση με αυτές που έχει στους Θεσσαλονικείς.
Εκτός από τον ΠΑΟΚ, μερίδιο σε ενδεχόμενη μεταγραφή αναμένεται να πάρει και η Πόρτο, η οποία κατέχει ένα ποσοστό της τάξης του 33% από τα δικαιώματα του παίκτη.
Έτσι εάν ο 25χρονος πουληθεί έναντι 6 εκατ. ευρώ η Πορτογαλική ομάδα θα εισπράξει 1.8 εκατ ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Σουδάν: Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο σκάφους στον Νείλο
- Καταγραφή και έλεγχος των γεφυρών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Πολυαθλητικός σημαίνει…
- Η AI στα χακί – Το Πεντάγωνο πιέζει για απόρρητα μοντέλα «χωρίς κανόνες»
- Λένα Παπαληγούρα: Όταν αφιέρωσε το πρόσφατο βραβείο της στον πατέρα της Αναστάση Παπαληγούρα
- Καναδάς: Ποια ήταν η 18χρονη δράστρια του μακελειού σε σχολείο




