«Φαβορί στα χαρτιά ο ΟΣΦΠ» λέει ο Πιανιτζιάνι
Φαβορί αλλά μόνο στα χαρτιά έχρισε τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Σιένα, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, εν όψει των αγώνων των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας. «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα αρκετά ισχυρή στα χαρτιά, αλλά αν αποδεχόμασταν μόνο την θεωρία, από τον Σεπτέμβριο κιόλας, κανείς στην Ευρώπη δεν θα στοιχημάτιζε ότι θα φτάναμε ως εδώ...» τόνισε χαρακτηριστικά.
Μπαντούνας Ηλίας
Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Σιένα στο Final Four της Euroleague αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν τον τίτλο του φαβορί αλλά μόνο στα χαρτιά.
«Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ολυμπιακός έχει χάσει στην έδρα του μόνο ένα παιχνίδι, αυτό με την Φενέρ, αλλά αμέσως αντέστρεψε την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα αρκετά ισχυρή στα χαρτιά, αλλά αν αποδεχόμασταν μόνο την θεωρία, από τον Σεπτέμβριο κιόλας, κανείς στην Ευρώπη δεν θα στοιχημάτιζε ότι θα φτάναμε ως εδώ…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- Ο Ντάριο Σάριτς έμεινε ελεύθερος: Η waiver list, o Παναθηναϊκός και η επιστροφή στη Euroleague
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»



