Ετοιμοπόλεμος κόντρα στον Πανιώνιο ο Δέλλας
Με τον Τραϊανό Δέλλα να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να τίθεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕK για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.
Με τον Τραϊανό Δέλλα να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να τίθεται στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕK για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.
Ο στόπερ της «Ενωσης» ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε την Πέμπτη (ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο) και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να δίνει ακόμα μία λύση στον προπονητή του.
Από εκεί και πέρα ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Τα μέτρα στήριξης για τον αφθώδη πυρετό: Αποζημιώσεις, ενισχύσεις και κρίσιμες αποφάσεις για κτηνοτρόφους και τυροκόμους
- Ο δικηγόρος της Γκισλέιν Μάξγουελ θεωρεί ότι ο Τραμπ «θα μπορούσε να της δώσει προεδρική χάρη»
- ΠΑΣΟΚ: Πώς ο κ. Καββαδάς υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία και είχε παράλληλα επιχείρηση
- Αταμάν: «Στη regular season η καλύτερη ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός – Τελικός το ματς με τη Μονακό»
- Πέτερ Μαγιάρ: Η «σκοτεινή πλευρά» του ανθρώπου που ηγήθηκε της ήττας του Βίκτορ Όρμπαν
- ΠΑΣΟΚ: Πανικόβλητη επίθεση στον Ανδρουλάκη από τους μάστορες του ψέματος – Καληνύχτα σας κ. Μαρινάκη





