Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός, νίκες για Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να σαρώνει στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών. Για τη 10η αγωνιστική, οι «πράσινοι» συνέτριψαν 18-5 την ουραγό ΝΕ Πατρών και παραμένουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σταθερά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος παραμένει η Βουλιαγμένη, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από την πέμπτη της κατάταξης Χίο. Με... ένδυμα περιπάτου πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Χίο, συντρίβοντας 14-5 τον τοπικό ΝΟΧ.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να σαρώνει στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών. Για τη 10η αγωνιστική, οι «πράσινοι» συνέτριψαν 18-5 την ουραγό ΝΕ Πατρών και παραμένουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Γιώργος Τσόκας, ο οποίος πέτυχε έξι τέρματα.
Τα οκτάλεπτα: 2-5, 0-5, 0-3, 3-5.
ΝΕ Πατρών (Μίλαν Τζόρτζεβιτς): Δανουρδής 2, Χριστοφής 2, Λαμπάτος 1
Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Τσόκας 6, Γ. Αφρουδάκης 4, Στελλάτος 3, Σιώνης 2, Δραγώνας 1, Ζ. Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1
Βουλιαγμένη-ΝΟ Πατρών 12-9
Σταθερά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος παραμένει η Βουλιαγμένη, έχοντας διαφορά πέντε βαθμών από την πέμπτη της κατάταξης Χίο.
Οι «μπέμπηδες» επιβλήθηκαν 12-9 του ΝΟ Πατρών, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Αλέξανδρο Γούνα, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-2, 2-2, 2-3.
Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Γούνας 4, Τίγκας 2, Γκακ 2, Κουρλιάφτης 1, Κουλιεράκης 1, Κατσαούνης 1, Βλαχόπουλος 1
ΝΟ Πατρών (Μάκης Λυκούδης): Αναστασιάδης 2, Κανελλόπουλος 2, Αντίοχος 2, Μπουρνάζος 1, Παπαδέας 1, Μάνεσης 1
Χίος-Ολυμπιακός 5-14
Με… ένδυμα περιπάτου πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Χίο, συντρίβοντας 14-5 τον τοπικό ΝΟΧ. Το παιχνίδι δικαιολόγησε το χαρακτηρισμό του ντέρμπι μόνο στην πρώτη περίοδο, η οποία βρήκε τους «ερυθρόλεκους» να προηγούνται 4-3 κι ενώ νωρίτερα είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-1.
Στη συνέχεια, όμως, οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν και η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην 101η διαδοχική νίκη της σε αγώνα κανονικής περιόδου. Η Χίος γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, απομακρύνεται από την πρώτη τετράδα και πλέον αναμένονται εξελίξεις.
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 0-3, 0-3, 2-4
Τα γκολ:
ΧΙΟΣ: Σάντα 2, Γ. Φουντούλης, Μιμίδης, Κότεριλ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντόσκας 5, Θεοδωρόπουλος 2, Ι. Φουντούλης 2, Κομάντινα, Μυλωνάκης, Αφρουδάκης, Δελακάς, Μπλάνης
Εθνικός-Καλαμάκι 7-4
Ο Εθνικός επικράτησε 7-4 του Καλαμακίου στο κολυμβητήριο του Πειραιά και δείχνει να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 4-2 στο ημίχρονο και έδειχναν ικανοί για το «διπλό», όμως στη συνέχεια ο «αυτοκράτορας» ανέτρεψε το σκορ και έφτασε στη νίκη, αφού δεν δέχθηκε γκολ στις τελευταίες δύο περιόδους. Το Καλαμάκι παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη Λάρισα.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-1, 3-0, 2-0
Τα γκολ:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κατρουζανάκης 2, Καψοκόλης 2, Πετρόχειλος, Μίτσιτς, Χαραλαμπόπουλος
ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Γκέργκελι 2, Κουκής, Σαλπαδήμας
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής
Λάρισα-Πανιώνιος 2-11
Παλ. Φάληρο-ΠΑΟΚ 6-6
Εθνικός-Καλαμάκι 7-4
ΝΕ Πατρών-Παναθηναϊκός 5-18
Βουλιαγμένη-ΝΟ Πατρών 12-9
Χίος-Ολυμπιακός 5-14
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 134-52 30
2. Παναθηναϊκός 96-61 25
3. Πανιώνιος 104-58 24
. Βουλιαγμένη 107-62 24
5. Χίος 108-74 19
6. ΠΑΟΚ 80-77 13
7. Εθνικός 77-90 12
8. Παλαιό Φάληρο 78-89 11
9. ΝΟ Πατρών 58-99 7
10. Καλαμάκι 82-114 6
. Λάρισα 71-104 6
12. ΝΕ Πατρών 49-164 0
www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δωρεάν εργαλεία AI σε φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων από την Google
- Η βαθμολογία της Super League μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ
- Bundesliga: Ασταμάτητη με νέα «πεντάρα» η Μπάγερν Μονάχου – Γκολ και ασίστ με την Άουγκσμπουργκ ο Γιαννούλης (vids)
- Σκάνδαλο στην Ιταλία: Έρευνα για Gucci, Prada, Givenchy και άλλους οίκους για εκμετάλλευση εργατών
- Εργατικό δυστύχημα στο εργοτάξιο του Ελληνικού – Η ανακοίνωση της εταιρείας
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0: Πρωταθλητής χειμώνα με Ελ Κααμπί! (vid)


