Χωρίς Μανιάτη αλλά με Κουμορτζί και οπαδούς ο Πανιώνιος στον Βόλο
Μπορεί ο Γιάννης Μανιάτης να είναι το πρόσωπο των ημερών εξαιτίας της επικείμενης μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος δεν το χαίρεται όσο θα ήθελε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση! Απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας και δεν θα έχει την ευκαιρία να φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του Πανιωνίου αφού δεν θα είναι παρών στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αντιθέτως, κανονικά θα αγωνισθεί ο Κουμορτζί. «Ανοιχτός σε προτάσεις» δηλώνει ο Γιόνσον.
Μπορεί ο Γιάννης Μανιάτης να είναι το πρόσωπο των ημερών εξαιτίας της επικείμενης μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ίδιος δεν το χαίρεται όσο θα ήθελε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση! Απουσίασε από την προπόνηση της Δευτέρας και δεν θα έχει την ευκαιρία να φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του Πανιωνίου αφού δεν θα είναι παρών στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Αντιθέτως, ο Κουμορτζί γυμνάστηκε κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, και θα λάβει μέρος στο ματς. Το ίδιο και ο Βαρό, που επίσης γυμνάστηκε τη Δευτέρα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κούρντι.
Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στον Βόλο με τους οπαδούς στο πλευρό του. Τα εισιτήρια τους θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τις θύρες 31-42 του Πανθεσσαλικού την ημέρα του αγώνα και κοστίζουν 20 ευρώ.
Γιόνσον: «Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις»
Με δηλώσεις του στον σουηδικό Τύπο, ο αμυντικός του Πανιωνίου, Μάρκους Γιόνσον, τόνισε ότι η αλλαγή στην ιδιοκτησία των «κυανέρυθρων» τον έχει φέρει με το ένα πόδι εκτός Νέας Σμύρνης.
«Υπάρχει αλλαγή στην ιδιοκτησία και μετά από αυτό ήμουν ένας από εκείνους που έμαθαν ότι ίσως δεν θα μπορέσουν να με κρατήσουν. Έχουμε συνολικά 30 παίκτες αυτή τη στιγμή. Είναι Ιανουάριος οπότε σύντομα σε δύο εβδομάδες πρέπει να ξέρω αν με θέλουν ή όχι. Διαφορετικά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για κάτι άλλο. Είμαι ανοιχτός στις περισσότερες προτάσεις και δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν. Όμως θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες» είπε ο Γιόνσον.
www.sport.gr
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος

