
Ο Χατζηθεοδώρου κατέκτησε τον 28ο τίτλο της καριέρας του
Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ακόμα και εκτός συνόρων. Ο 34χρονος πολίστας, ο οποίος κατείχε το ρεκόρ τίτλων σε όλα τα σπορ με 27, κατέκτησε την Κυριακή τον 28ο τίτλο της τεράστιας καριέρας του, καθώς βοήθησε την Παρτιζάν να πάρει το Κύπελλο Σερβίας.
Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ακόμα και εκτός συνόρων. Ο 34χρονος πολίστας, ο οποίος κατείχε το ρεκόρ τίτλων σε όλα τα σπορ με 27, κατέκτησε την Κυριακή τον 28ο τίτλο της τεράστιας καριέρας του, καθώς βοήθησε την Παρτιζάν να πάρει το Κύπελλο Σερβίας.
Στον τελικό της διοργάνωσης, η Παρτιζάν Βελιγραδίου επικράτησε 11-8 της Βοϊβοντίνα, με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να πετυχαίνει το τελευταίο γκολ της ομάδας του στην κόντρα. Ο Έλληνας πολίστας αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ως αμυντικός, ωστόσο στα τελευταία δύο λεπτά, ο προπονητής της Παρτιζάν, Ιγκορ Μιλάνοβιτς τον χρησιμοποίησε στη θέση του φουνταριστού. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις, καθώς είναι ένας ολοκληρωμένος και πολυσύνθετος πολίστας.
Η πιο δυνατή στιγμή ωστόσο ήταν στη διάρκεια της απονομής. Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου βρισκόταν 13ος στη σειρά, ωστόσο όταν ο αρχηγός της Παρτιζάν και θρυλική μορφή του παγκόσμιου πόλο, Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς πήγε να σηκώσει το τρόπαιο, φώναξε τον έλληνα πολίστα, προκειμένου να το σηκώσουν μαζί.
«Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα τον πρώτο μου τίτλο με την Παρτιζάν» δήλωσε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.
www.sport.gr
- Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ 4-3 πεν., 1-1κ.α.: Ακλόνητοι στην κορυφή της Ευρώπης οι Παριζιάνοι!
- «Είμαστε κοντά σε συμφωνία» – Πόσες φορές το ακούσαμε από τον Τραμπ αλλά…;
- Κέλι Κάρτις: Aπεβίωσε η ηθοποιός του «Trading Places»
- Οργάνωση για τα δικαιώματα μηνύει την ICE για τις συνθήκες στο μεγαλύτερο κέντρο κράτησης μεταναστών των ΗΠΑ
- Φάτοβιτς: «Κυριαρχήσαμε στο πρωτάθλημα και το αξίζαμε»
- Οι καλλιτέχνες αρνούνται να τραγουδήσουν για τον Τραμπ – Κι εκείνος θα τους αντικαταστήσει με μια μεγάλη ομιλία


