Τεσσάρων χρονών έγινε ο Κνουτ και γιόρτασε με λαχταριστή τούρτα
Με λαχταριστά δώρα γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του ο Κνουτ, ο διάσημος πολικός αρκούδος του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου. Ψάρι και κρέας ήταν το πρώτο πιάτο στο γενέθλιο μενού και ακολούθησε μία παγωμένη τούρτα από ψάρια και λαχανικά στο σχήμα του αριθμού 4, την οποία καταβρόχθισε ευχαριστημένος ο Κνουτ την ώρα που οι επισκέπτες του τραγουδούσαν «Να ζήσεις»!
Με λαχταριστά δώρα γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του ο Κνουτ, ο διάσημος πολικός αρκούδος του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου. Ψάρι και κρέας ήταν το πρώτο πιάτο στο γενέθλιο μενού και ακολούθησε μία παγωμένη τούρτα από ψάρια και λαχανικά στο σχήμα του αριθμού 4, την οποία καταβρόχθισε ευχαριστημένος ο Κνουτ την ώρα που οι επισκέπτες του τραγουδούσαν «Να ζήσεις»!
Το γενέθλιο πάρτι είχε 250 καλεσμένους, οι οποίοι είχαν τη σπάνια ευκαιρία να ταΐσουν τον αγαπημένο αρκούδο-σταρ. Εκείνος έδειξε να απολαμβάνει πολύ τις λιχουδιές που του έφεραν για δώρο, ψωμί, ψάρι και φρούτα.
Ο Κνουτ, το αρκουδάκι που εγκαταλείφθηκε πέρυσι από τη μητέρα του αμέσως μετά τη γέννησή του και ανατράφηκε από ανθρώπους του ζωολογικού κήπου, έχει μεγαλώσει πολύ και από μια γούνινη μπάλα των 800 γραμμαρίων έχει γίνει τώρα ένας λιγάκι άχαρος αρκούδος βάρους άνω των 100 κιλών.
Η σκληρή μοίρα του και η όμορφη μουρίτσα του εξασφάλισαν στον Κνουτ διεθνή φήμη και στο ζωολογικό κήπο που τον φιλοξενεί εμπορική επιτυχία. Οι επισκέπτες πολλαπλασιάστηκαν και το όνομα Κνουτ έγινε σήμα κατατεθέν προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442