
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Ελευθερία Αρβανιτάκη στις 10 και 11 Δεκεμβρίου
Δύο συναυλίες θα δώσει η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.
Δύο συναυλίες θα δώσει η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού.
Αρχικά, είχε προγραμματιστεί μία συναυλία για τις 10 Δεκεμβρίου.
Ωστόσο, μετά την εξάντληση των εισιτηρίων της συναυλίας της Παρασκευής, οι διοργανωτές αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί μία ακόμα συναυλία, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου.
Η συναυλία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού και τα έσοδα αυτής θα διατεθούν για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του Ιδρύματος.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και οι τιμές κυμαίνονται από 15 ευρώ (φοιτητικό) έως 90 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέσα στο κορυφαίο αεροδρόμιο του κόσμου – Καταρράκτες, ρομπότ και απόλυτη ταχύτητα
- Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 3-0: Άνετη νίκη και +4 για τους πρωταθλητές
- Έλτσε – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Ο Αντρέ Σίλβα την κρατάει στη La Liga
- Στο έλεος των γεωτρήσεων η Αλάσκα: Νομιμοποιείται ο θάνατος απειλούμενων ειδών για τις πετρελαϊκές
- Ματιέ Κασοβίτς: «Είμαστε όλοι κλέφτες» – Aκυρώνει τους εχθρούς της ΑΙ στο σινεμά, προφητεύει το αύριο
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ μετά την 4η αγωνιστική (pic)




