Στη 10η θέση η Δράκου στα 100μ ελεύθερο
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Νόρα Δράκου στα ημιτελικά των 100 μ. ελεύθερο, στην 1η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας, που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν. Η 19χρονη κολυμβήτρια ήταν πέμπτη στη δεύτερη ημιτελική σειρά, όπου τερμάτισε σε 54.66 και κατέρριψε το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα. Με αυτή την επίδοση, η Νόρα Δράκου κατετάγη 10η και έμεινε εκτός τελικού, ωστόσο κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ατομική της επίδοση.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Νόρα Δράκου στα ημιτελικά των 100 μ. ελεύθερο, στην 1η ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας, που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν.
Η 19χρονη κολυμβήτρια ήταν πέμπτη στη δεύτερη ημιτελική σειρά, όπου τερμάτισε σε 54.66 και κατέρριψε το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα. Με αυτή την επίδοση, η Νόρα Δράκου κατετάγη 10η και έμεινε εκτός τελικού, ωστόσο κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά την ατομική της επίδοση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!


