
Τέλος στα σενάρια για Παναθηναϊκό έβαλε ο Ζήσης
Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αισθάνεται δυσαρεστημένος με τη Σιένα και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, έβαλε με δηλώσεις του ο Νίκος Ζήσης.
Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αισθάνεται δυσαρεστημένος με τη Σιένα και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, έβαλε με δηλώσεις του ο Νίκος Ζήσης.
«Δεν καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα ορισμένων άρθρων στην Ελλάδα. Κάθε λίγο και λιγάκι οι εφημερίδες στη χώρα μου ξεκινούν τέτοια πράγματα.
»Εγώ έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια στη Σιένα και ομολογώ ότι είμαι καλά εδώ», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν ξεκίνησα καλά τη σεζόν, αλλά ήξερα ότι μπορούσα να βελτιωθώ. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Η χρονιά δύσκολη και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα όπου γίνεται πραγματικός πόλεμος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κρήτη: Σε ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο γονείς της 3χρονης που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Εκτοξεύτηκαν τα φέσια του Δημοσίου προς τους ιδιώτες
- Οι «σκληρές» αλήθειες μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους
- Καμπανάκι για τον Έμπολα στη ΛΔ του Κονγκό – Πάνω από 900 ύποπτα κρούσματα
- Πακιστάν: Αυτονομιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σε τρένο
- Συνταγή: Λαζάνια με σπανάκι και ρικότα



