Ο δοκιμαστής της RBR Daniel Ricciardo εντυπωσίασε και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών νέων οδηγών στο Abu Dhabi. Ντεμπούτο του Pastor Maldonado, πιθανού αντικαταστάτη του N. Hulkenberg, με τη Williams.
O Daniel Ricciardo συνέχισε την εντυπωσιακή επίδειξη του ταλέντου του και τη δεύτερη ημέρα δοκιμών νέων οδηγών της Formula 1 στην πίστα του Abu Dhabi, σημειώνοντας και πάλι τον ταχύτερο χρόνο με τη Red Bull RB6.
Ο νεαρός Αυστραλός ήταν 1,3 δευτ. ταχύτερος από την pole position που πέτυχε ο Sebastian Vettel το Σάββατο (13/11)! Παρότι η άσφαλτος της Yas Marina έχει βελτιωθεί με επιπλέον στρώματα γόμας έκτοτε, μειώνοντας τους χρόνους κατά 1,5 δευτερόλεπτο, ο χρόνος του D. Ricciardo ήταν εντυπωσιακός.
Επιπλέον, ο Αυστραλός ήταν επτά δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον δεύτερο της κατάταξης, Jerome d’ Ambrosio, που βρισκόταν στο κόκπιτ της Renault.
Η δεύτερη ημέρα των δοκιμών δακόπηκε είκοσι λεπτά πριν το τέλος εξαιτίας μηχανικού προβλήματος του Yelmer Buurman της Force India και νωρίτερα από δύο τετ-α-κε, των J. d’ Ambrosio και Davide Valsecchi. Τον 4ο χρόνο, πίσω από τον Sam Bird της Mercedes, πέτυχε ο έμπειρος δοκιμαστής της McLaren, Gary Paffett.
Επίσης, σήμερα έκανε το ντεμπούτο του με τη Williams και ο Pastor Maldonado, που λέγεται ότι είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του N. Hulkenberg το 2011. Ο χρόνος του οδηγού από τη Βενεζουέλα δεν ήταν ανταγωνιστικός του χρόνου που είχε πετύχει το Rubens Barrichello, με το ίδιο μονοθέσιο, το Σάββατο.
F1 – ΔΟΚΙΜΕΣ ΝΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ABU DHABI – ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ 1. Daniel Ricciardo (RBR) 1:38.102 2. Jerome d’ Ambrosio (Renault) 1:38.802 3. Sam Bird (Mercedes) 1:39.220 4. Gary Paffett (McLaren) 1:39.760 5. Jules Bianchi (Ferrari) 1:39.916 6. Sergio Perez (Sauber) 1:40.543 7. Paul di Resta (Force India) 1:40.901 8. Pastor Maldonado (Williams) 1:40.944 9. Jean-Eric Vergne (STR) 1:40.974 10. Yelmer Buurman (Force India) 1:41.178 11. Davide Valsecchi (Hispania) 1:43.013 12. Luiz Razia (Virgin) 1:43.525 13. Josef Kral (Hispania) 1:44.143 14. Rodolfo Gonzalez (Lotus) 1:44.312 15. Vladimir Arabadzhiev (Lotus) 1:45.723
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας