Την πρώτη επίσημη προπόνησή τους στο νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Η κατασκευάστρια εταιρία έδωσε το «ΟΚ» στον Χιμένεθ και στους παίκτες του ώστε να… αποχαιρετίσουν τους Θρακομακεδόνες και να μετακομίσουν στα Σπάτα. Σε 2-3 εβδομάδες θα παραδοθεί και το κεντρικό κτίριο.

Την Παρασκευή οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ προπονήθηκαν για τελευταία φορά στους Θρακομακεδόνες υπό καταρρακτώδη βροχή, κάτι που ανάγκασε τον Ισπανό τεχνικό να μην εφαρμόσει όσα είχε σχεδιάσει, αφού η προπόνηση έγινε ουσιαστικά σε… βούρκο.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν καθώς από τη Δευτέρα η ΑΕΚ μετακομίζει μια για πάντα στο νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Η κατασκευάστρια εταιρία τοποθέτησε τα πλέγματα περιμετρικά τω γηπέδων και έδωσε την άδεια στους παίκτες της ΑΕΚ να μπουν για να ξεκινήσουν προπονήσεις. Βέβαια, η πρώτη (ανεπίσημη) έγινε ανήμερα του αγώνα με την Άντερλεχτ στο ΟΑΚΑ.

Το μόνο που απομένει είναι να παραδοθεί και το κεντρικό κτίριο, κάτι που θα γίνει σε 2-3 εβδομάδες και για τον λόγο αυτό, οι παίκτες θα χρησιμοποιούν ως… αποδυτήρια το «Holliday Inn». Ωστόσο αυτή η ταλαιπωρία δεν δείχνει να τους απασχολεί και πολύ, αφού το σημαντικότερο και για εκείνους είναι το γεγονός ότι φεύγουν από τους Θρακομακεδόνες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ