
Η Ιβάνοβιτς νικήτρια και στο τουρνουά τένις του Μπαλί
Το δεύτερό της τουρνουά μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων κατέκτησε η Άνα Ιβάνοβιτς, που θριάμβευσε στον τελικό του τουρνουά Commonwealth Bank Tournament of Champions που διεξήχθη στο Μπαλί.
Η 23χρονη τενίστρια επικράτησε 6-2 και 7-6 (5) της ρωσίδας Αλίστα Κλεϊμπάνοβα, πανηγυρίζοντας το 10ο κύπελλο στην καριέρα της.
«Ήταν σκληρή αναμέτρηση. Κατάφερα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου στα κρίσιμα σημεία και αυτό με βοήθησε», τόνισε η Σέρβα, που επιστρέφει στην πρώτη 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης.
Πριν από τρεις εβδομάδες η Ιβάνοβιτς είχε κατακτήσει και το τουρνουά του Λιντζ, επιστρέφοντας στις… κούπες μετά το Ρολάν Γκαρός του 2008!
Την τρίτη θέση κατέκτησε η γιαπωνέζα Κίμικο Ντάτε Κρουμ επικρατώντας της Σλοβάκας Ντανιέλα Χαντούκοβα με 7-5, 7-5.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία – Χωρίς συμφωνία, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας και του εθνικού συντηρητισμού
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)
- Φεύγει ή δε φεύγει; Ο Στέφανο Γκαμπάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Dolce & Gabbana




