Αν θέλουν να μάθουν πώς διασύρθηκε η Ελλάδα, ας ρωτήσουν τον κ. Καραμανλή, λέει το ΠΑΣΟΚ
Αιχμηρή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή στην επίθεση του προέδρου της ΝΔ κατά του πρωθυπουργού για διασυρμό της χώρας στο εξωτερικό. «Αν θέλει να μάθει πως διασύρθηκε η Ελλάδα, ας ρωτήσει τον κ. Καραμανλή. Αν μιλήσει ποτέ» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής.
Αιχμηρή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή στην επίθεση του προέδρου της ΝΔ κατά του πρωθυπουργού για διασυρμό της χώρας στο εξωτερικό. «Αν θέλει να μάθει πως διασύρθηκε η Ελλάδα, ας ρωτήσει τον κ. Καραμανλή. Αν μιλήσει ποτέ» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής.
«Τα αλλεπάλληλα θετικά διεθνή δημοσιεύματα και δηλώσεις για την προσπάθεια της Ελλάδας μετά από δώδεκα μήνες τιτάνιας προσπάθειας είναι η πιο αποστομωτική απάντηση στις διαστρεβλώσεις του κ. Σαμαρά» δήλωσε ο κ. Πεταλωτής.
«Αν θέλει να μάθει ποιος πραγματικά διέσυρε την Ελλάδα, ας ρωτήσει οποιονδήποτε στο εξωτερικό. Αν μπορεί να βρει συνομιλητές» προσέθεσε.
«Αν θέλει να μάθει πως διασύρθηκε η Ελλάδα, ας ρωτήσει τον κ. Καραμανλή. Αν μιλήσει ποτέ» τόνισε.
«Όσο για τα ακατάληπτα που λέει σήμερα η ΝΔ αναφορικά με την εξεταστική για την οικονομία, τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: Γιατί δεν τα έλεγε το 2004; Και γιατί δεν τα έκανε το 2004, όταν μπορούσε; Τώρα θέλουν «φως», τότε δεν το ήθελαν; Το μόνο που έκαναν ήταν η πλαστή απογραφή που διέσυρε χωρίς λόγο τη χώρα. Από τότε ξεκίνησε ο διασυρμός της χώρας και τον ολοκλήρωσαν σε πεντέμισι χρόνια» συμπλήρωσε.
Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου από το Αιγάλεω, με αφορμή την απόφαση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία, που θα επικεντρωθεί στην περίοδο 2007-2009.
Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως ο Γ. Παπανδρέου πιστεύει ότι το να διασύρει κανείς τη χώρα του και να λέει όλους τους Έλληνες διεφθαρμένους είναι πολιτική αρετή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Θρήνος στις κηδείες των μαθητριών που σκοτώθηκαν στο σχολείο θηλέων
- Μέση Ανατολή: Σχέδια fuel pass αν αυξηθούν οι τιμές των καυσίμων
- Γυαλιά, καρφίτσες, μενταγιόν: Η ΑΙ φέρνει κύμα νέων gadget
- Η Φλαμένγκο νίκησε με 8-0 και απέλυσε τον Φιλίπε Λουίς
- Μέση Ανατολή: Τι λένε τα κόμματα για τις εξελίξεις
- Ασύρματο εμφύτευμα στον αμφιβληστροειδή προσέφερε όραση σε τυφλά άτομα
- Αγγελική Νικολούλη: Στην πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε ο γιος της Κωνσταντίνος Μουσούλης
- Η Γιουβέντους ανανέωσε το συμβόλαιο του ΜακΚένι (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442