
«Δυστύχημα» ο θάνατος του Κουμαριτασβίλι σύμφωνα με το πόρισμα
Ολοκληρώθηκε η δικαστική έρευνα για τον θάνατο του Κουμαριτασβίλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ με το πόρισμα να μιλάει για δυστύχημα χωρίς να καταλογίζει ποινικές ευθύνες.
Ολοκληρώθηκε η δικαστική έρευνα για τον θάνατο του Κουμαριτασβίλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ με το πόρισμα να μιλάει για δυστύχημα χωρίς να καταλογίζει ποινικές ευθύνες.
Με την ολοκλήρωση των ερευνών του, οΚαναδός δικαστικός λειτουργός Τομ Παβλόφσκι κατέληξε στη διαπίστωση ότι επρόκειτο για δυστύχημα, αλλά δεν καταλογίζει ποινικές ευθύνες και ουσιαστικά επιβεβαιώνει προγενέστερες έρευνες για το συμβάν.
Στην έκθεσή του, η οποία αποτελείται από 16 σελίδες, καταλήγει με τρεις συστάσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας στις πίστες του Λουτζ, ενώ κάνει λόγο και για απειρία του 21χρονου θύματος.
Σε αυτό ειδικά το τελευταίο αντέδρασε η Ολυμπιακή Επιτροπή της Γεωργίας, που χαρακτηρίζει «παράλογη» την αναφορά σε απειρία του Κουμαριτασβίλι, ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στέλεχός της, συμπεριλαμβανόταν στην επίσημη λίστα των 40 κορυφαίων αθλητών του κόσμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
- Σφοδρές αντιδράσεις για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο




