«Φαιδρότητες» λέει ο Μαρινάκης, «ομάδα της πεντάρας» διαρρέει η ΠΑΕ
Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην απάντησαν με επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο κύκλοι της ΠΑΕ μιλούσαν για την «ομάδα της 5άρας από την Μπαρτσελόνα, που ξεφτιλίστηκε και γλίτωσε με 2-0 από την Κοπεγχάγη, της ισοπαλίας με την Ξάνθη και την Καβάλα και της νίκης επί του Αρη με το σφύριγμα του Δαλούκα μιλάει για τη διαιτησία». Απάντηση στην απάντηση από τον Παναθηναϊκό.
«Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες» ήταν η απάντηση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, αφήνοντας αιχμές για εύνοια της διαιτησίας προς τον Ολυμπιακό.
Εξερχόμενος του «Γ. Καραϊσκάκης» δεν δέχθηκε να προχωρήσει σε περαιτέρω σχολιασμό, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και στάθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκε πριν τον αγώνα:
«Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις συχνά, γιατί το μέλλον είναι τα παιδιά. Και πρέπει να το δείξουμε έμπρακτα».
Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην απάντησαν με επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο κύκλοι της ΠΑΕ εξέφραζαν τη θέση της ομάδας ως εξής:
«Η ομάδα της 5άρας από την Μπαρτσελόνα, που ξεφτιλίστηκε και γλίτωσε με 2-0 από την Κοπεγχάγη, της ισοπαλίας με την Ξάνθη και την Καβάλα και της νίκης επί του Αρη με το σφύριγμα του Δαλούκα μιλάει για τη διαιτησία.
Η διοίκησή της, ζαλισμένη και πανικοβλημένη, προφανώς επιλέγει να βγάλει ανακοίνωση γιατί ακολουθεί το πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Ο Ολυμπιακός δεν σχολιάζει δηλώσεις που είναι για γέλια και που σκοπό έχουν να κουκουλώσουν προβλήματα και αδυναμίες. Ο μόνος που δεν δικαιούται να μιλά είναι ο Νίκος Πατέρας».
Απάντηση στην απάντηση από τον Παναθηναϊκό
Απάντηση στην απάντηση του Ολυμπιακού διέρρευσε από την Παιανία, με τον Παναθηναϊκό να συνιστά ψυχραιμία στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Οι «πράσινοι» κατηγορούν τον μεγαλομέτοχο των ερυθρολεύκων για έλλειψη σεβασμού στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν αφήνουν ασχολίαστη την αναφορά του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές περιπέτειές του.
«Την ψυχραιμία του έχει χάσει αυτός που κάθε εβδομάδα βγαίνει στα κανάλια και κάνει τον τηλεκριτικό διαιτησίας, σχολιάζοντας φάσεις, μοιράζοντας βαθμούς, απειλώντας διαιτητές και την ΚΕΔ και αποφασίζοντας μονόπλευρα εάν οι φάσεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα της ομάδας τους ή όχι, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα.
» Με τη στάση του αυτή δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής πολιτείας.
» Όσον αφορά στα πικρόχολα σχόλια για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα περιμέναμε από εκείνους που έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο να είναι πιο ταπεινοί στις δηλώσεις τους. Οι Παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»

