Υπογράφει ο Τζιμπούρ και μένει μέχρι το 2013
Το τυπικό μέρος της επέκτασης του συμβολαίου του Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη με τον αλγερινό άσο να πηγαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να πέσουν οι υπογραφές.
Το τυπικό μέρος της επέκτασης του συμβολαίου του Ράφικ Τζιμπούρ στην ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη με τον αλγερινό άσο να πηγαίνει στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να πέσουν οι υπογραφές.
Ο Τζεμπούρ έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στην ΑΕΚ μέχρι το 2013, ωστόσο, δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του συμβόλαιο κι αυτό αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.
Οι αποδοχές του παίκτη θα ξεπερνούν τα 650.000 ευρώ ετησίως, ενώ με τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων, θα αγγίζουν πλέον τα 900.000 ευρώ, ήτοι μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 2,7 εκ. ευρώ, σε περίπτωση ολοκλήρωσης του συμβολαίου!
Παράλληλα, υπάρχει και μια σχετική ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στα 4-4,5 εκ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη (vid)

