Σκληρή κριτική κατά Γκέκα από τοπικά ΜΜΕ της Φρανκφούρτης
Δριμεία επίθεση κατά των παικτών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και συγκεκριμένα κατά του Φάνη Γκέκα, άσκησε ο γερμανικός τύπος, μετά την ήττα της ομάδας από το Ανόβερο με 2-1, για την πρεμιέρα της Bundesliga. Τοπική εφημερίδα της Φρανκφούρτης κάνει λόγο για ολική αποτυχία, ενώ τονίζει πως σε τέτοια κατάσταση ο Έλληνας επιθετικός δεν προσφέρει καμία βοήθεια στην ομάδα.
Δριμεία επίθεση κατά των παικτών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και συγκεκριμένα κατά του Φάνη Γκέκα, άσκησε ο γερμανικός τύπος, μετά την ήττα της ομάδας από το Ανόβερο με 2-1, για την πρεμιέρα της Bundesliga.
Τοπική εφημερίδα της Φρανκφούρτης κάνει λόγο για ολική αποτυχία, ενώ τονίζει πως σε τέτοια κατάσταση ο Έλληνας επιθετικός δεν προσφέρει καμία βοήθεια στην ομάδα.
«Βρέθηκε αιφνιδιαστικά στην ενδεκάδα αντί του Χαλίλ Άλτιντοπ. Ολική αποτυχία. Δεν μετείχε στο παιχνίδι ή υποδεικνύονταν οφσάιντ. Ήταν άτυχος που η μοναδική καλή ενέργειά του σταμάτησε μάλλον απ’ το χέρι του Για Κονάν, αλλά έμεινε κάτω από το μέσο όρο απόδοσης.
Ο Σκίμπε δικαιολόγησε την παρουσία του στην ενδεκάδα λέγοντας ότι έκανε πολύ καλές προπονήσεις, αλλά σε τέτοια κατάσταση ο Γκέκας δεν προσφέρει καμία βοήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Αναφορικά με τον δεύτερο Έλληνα της ενδεκάδας της Άιντραχτ, ο Γιάννης Αμανατίδης, δέχτηκε και αυτός κριτική για τις δύο ευκαιρίες που έχασε, ωστόσο όπως τονίζουν τα γερμανικά μέσα… «ανήκε στους καλύτερους σε απόδοση».
Τέλος ο τρίτος Έλληνας… της παρέας, Γιώργος Τζαβέλλας φαίνεται πως έπεισε με τη απόδοσή του, ήταν όμως επιρρεπής στα άσχημα μαρκαρίσματα.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αμανατίδης, έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, Γκέκα, αναφέροντας: «Πρέπει να βρούμε τη σωστή μίξη, να παίζουμε και όμορφα και αποτελεσματικά. Ο Φάνης πρέπει να μπει περισσότερο στο παιχνίδι, να έχει περισσότερες επαφές με την μπάλα, να είναι πιο δραστήριος. Μπορούμε καλύτερα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η όπερα Last Days δεν κοιτάει τη ζωή αλλά τον μύθο και τους δαίμονες του Κερτ Κομπέιν
- Πρωτοχρονιά στο μεγάλο Λιμάνι
- Απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών σε εγκαταλελειμμένο ακίνητο στην Άνω Πεύκη
- Κρήτη: Συναγερμός για φωτιά σε εργοτάξιο ξενοδοχείου στον Ανισαρά
- Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η ηλικιωμένη που νοσηλευόταν μετά τη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα
- Άρης: Ο Μπουσαΐντ και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις


