
Πολλές ελπίδες συμμετοχής του Γκιάρο στο παιχνίδι της Βιέννης
Ύστερα από την προπόνηση της Τρίτης θα γίνει γνωστό αν τελικά ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ θα έχει στη διαθεσή του τον Ρονάλντο Γκιάρο, που ανέβασε ρυθμούς και δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην Αυστρία για το ματς της Πέμπτης με την Αούστρια.
Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα με την Αούστρια το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο του Europa League και με ακόμη μία αύριο θα ολοκληρωθεί, πριν η αποστολή που θα επιλεγεί από τον κ. Κούπερ ταξιδέψει για την Αυστρία.
O Βραζιλιάνος αμυντικός Ρονάλντο Γκιάρο ανέβασε ρυθμούς και συμμετείχε κανονικά, με εξαίρεση το τελευταίο διάστημα.
Αυτό όμως έγινε για προληπτικούς λόγους κι αύριο αναμένεται να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς.
Tη Τρίτη μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Κούπερ θα επιλέξει τους 20 παίκτες που το πρωί (09:00) της Τετάρτης θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ για την αυστριακή πρωτεύουσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 35-17: Άνετη νίκη με κορυφαία την Ωρολογά
- Δέκα τρισ. δολάρια – Ζημιές αστρονομικού κόστους προκάλεσαν οι εκπομπές άνθρακα των ΗΠΑ από το 1995
- Καιρός: Κακοκαιρία με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους – Εν αναμονή έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
- Παλαιστίνιοι σε απόγνωση: Η μάχη για επιβίωση στη Γάζα όσο τα βλέμματα του πλανήτη είναι στραμμένα στο Ιράν
- Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στην εθνική οδό Καλαμπάκας – Ιωαννίνων
- LIVE: ΖΑΟΝ Κηφισιάς – Ολυμπιακός



