Η ΑΕΚ έδωσε δανεικό στα Τρίκαλα τον Μιχάλη Παυλή
Την απόκτηση του Μιχάλη Παυλή από την ΑΕΚ ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, με τον νεαρό επιθετικό να δηλώνει έτοιμος για σκληρή δουλειά. Ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε δανεικός από την Ένωση στους νεοφώτυστους στη Β' Εθνική ώστε να πάρει συμμετοχές και εν συνεχεία να επιστρέψει στον «δικέφαλο».
Την απόκτηση του Μιχάλη Παυλή από την ΑΕΚ ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, με τον νεαρό επιθετικό να δηλώνει έτοιμος για σκληρή δουλειά.
Ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε δανεικός από την Ένωση στους νεοφώτυστους στη Β’ Εθνική ώστε να πάρει συμμετοχές και μιλώντας για αυτή την εξέλιξη τόνισε:
«Είμαι ευχαριστημένος από την ευτυχή κατάληξη που είχε το θέμα. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
»Από ό,τι είδα διαθέτουμε ένα αξιόλογο ρόστερ και πιστεύω πως όλα θα πάμε καλά αν δουλέψουμε σκληρά. Θεωρώ επίσης ότι η στήριξη των Τρικαλινών φιλάθλων θα είναι δεδομένη»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας

