
Την απάντηση του Φατί περιμένει η Λάρισα
Στην Ιταλία επέστρεψε ο Ρικάρντο Φατί δίνουν την υπόσχεση στους ανθρώπους της Λάρισας ότι θα τους δώσει εντός του επόμενου 24ωρου την απάντησή του στην πρόταση την οποία τού κατέθεσαν. Παράλληλα, μετά το ναυάγιο με τον Μάρλον Χέργουντ, η ΑΕΛ στρέφεται σε άλλο επιθετικό που αγωνίσθηκε σε ευρωπαϊκή ομάδα και είναι ελεύθερος.
Στην Ιταλία επέστρεψε ο Ρικάρντο Φατί δίνουν την υπόσχεση στους ανθρώπους της Λάρισας ότι θα τους δώσει εντός του επόμενου 24ωρου την απάντησή του στην πρόταση την οποία τού κατέθεσαν.
Ο Γάλλος μέσος αφού ξεναγήθηκε στην πόλη της Λάρισας, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και το νέο ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας επέστρεψε στην Ρώμη, προκειμένου να συζητήσει με την οικογένειά του την προοπτική συνεργασία με την ΑΕΛ.
Ο Γιάννη Παπακώστα εξήγησε στον Φατί ότι τον προορίζει για ηγέτη της μεσαίας γραμμής των «βυσσινί», οι οποίοι κτιμούν ότι ο παίκτης έχει πειστεί με τα όσα είδε και άκουσε από τους ανθρώπους της ομάδας και θα πει το πολυπόθητο «ναι» για να ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΛ.
Παράλληλα, μετά το ναυάγιο με τον Μάρλον Χέργουντ, η ΑΕΛ στρέφεται σε άλλο επιθετικό που αγωνίσθηκε σε ευρωπαϊκή ομάδα και είναι ελεύθερος.
Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει την πρόβα τζεραλε της η AEΛ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Αυγούστου στο γήπεδο Αλκαζάρ στις 17:30. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (20:00) η ΑΕΛ δίνει φιλικό αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη.
www.sport.gr
- Ολες οι λεπτομέρειες για την ώρα συγκέντρωσης των οπαδών του Ολυμπιακού και οι δύο τρόποι μετακίνησης στο ΟΑΚΑ
- Κρήτη: Κρίσιμες ώρες για το 3χρονο κοριτσάκι στα Χανιά – Στο «μικροσκόπιο» οι θάνατοι δύο παιδιών της οικογένειας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [24.05 – 30.05.2026]
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν ζητά ούτε μισή συγγνώμη για τα κραυγαλέα σκάνδαλα, τα οποία πασχίζει να συγκαλύψει
- Η εξομολόγηση του Στρεφέτσα για τον Ολυμπιακό
- Κάλας: Απερίσκεπτος πυρηνικός ακροβατισμός από τη Ρωσία η εκτόξευση πυραύλου Ορέσνικ



