Τέσσερα πακέτα προσφορών του ΟΤΕ ενέκρινε, ένα απέρριψε η ΕΕΤΤ
Τέσσερα από τα συνολικά πέντε συνδυαστικά πακέτα του ΟΤΕ ενέκρινε την Τρίτη η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ΕΕΤΤ ενώ απέρριψε ένα πρόγραμμα του Conn-x. Η Επιτροπή είχε επιβάλει την προηγούμενη εβδομάδα ασφαλιστικά μέτρα με απειλή προστίμων στον ΟΤΕ για τα εν λόγω πακέτα η ΕΕΤΤ μετά από καταγγελίες τριών εναλλακτικών παρόχων.
Τέσσερα από τα συνολικά πέντε συνδυαστικά πακέτα του ΟΤΕ ενέκρινε την Τρίτη η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ΕΕΤΤ ενώ απέρριψε ένα πρόγραμμα του Conn-x.
Συγκεκριμένα η Ολομέλεια της Ανεξάρτητης Αρχής ενέκρινε τα συνδυαστικά οικονομικά πακέτα πρόσβασης και επικοινωνίας «ΟΤΕ TALK 24/7 + 60F2M (ΟΛΗ ΜΕΡΑ + 60 ΚΙΝΗΤΑ)», «DP2 + 30F2M (INTERNET & ΟΜΙΛΙΑ – DP2)», «DP24 + 60F2M (INTERNET & ΟΜΙΛΙΑ – DP24)» και το πρόγραμμα για σταθερά και κινητά 300 (ή «ΟΤΕ 250+50F2M»), ζητώντας όμως να γίνουν τροποποιήσεις.
Αντίθετα, η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ απέρριψε το πακέτο «Conn-x internet & Ομιλία mixed 300» ή «Conn-x 24mbps+250+50F2M», με το αιτιολογικό της ύπαρξης πρακτικής συμπίεσης περιθωρίου κέρδους για τους εναλλακτικούς παρόχους. Η Επιτροπή είχε επιβάλει την προηγούμενη εβδομάδα ασφαλιστικά μέτρα με απειλή προστίμων στον ΟΤΕ για τα εν λόγω πακέτα η ΕΕΤΤ μετά από καταγγελίες τριών εναλλακτικών παρόχων (HOL, Forthnet, Wind).
Σε ανακοίνωσή της η ΕΕΤΤ σημειώνει ότι προσέφυγε στην επιλογή της επιβολής ασφαλιστικών μέτρων, αφού πρώτα έλαβε υπόψη της όλες τις παραμέτρους που έχουν σχέση με τον αποτελεσματικό ανταγωνισμό στην αγορά των τηλεπικοινωνιών και δεδομένου ότι ο ΟΤΕ κατέχει σημαντική ισχύ στην αγορά.
Η επιτροπής αναφέρει επίσης πως «είναι αυτονόητο ότι η ΕΕΤΤ όχι απλά επιτρέπει αλλά αντίθετα ενθαρρύνει φιλικές προς τον καταναλωτή τιμολογιακές πολιτικές, αλλά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψει τιμολογιακές πολιτικές που παραβιάζουν το δίκαιο του ανταγωνισμού».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442