Ο Μπλαν απέκλεισε όλους τους «τρικολόρ» του Μουντιάλ της Ν.Αφρικής
Και τους 23 παίκτες που συμμετείχαν στην αποστολή της Γαλλίας... έκοψε ο νέος τεχνικός των «τρικολόρ» Λοράν Μπλαν! Οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν σε φιλικό παιχνίδι την Νορβηγία, στις 11 Αυγούστου, ο Μπλαν όμως... βρήκε ευκαιρία να ανανεώσει την αποστολή των πετεινών, αποκλείοντας όλους τους διεθνείς που πήγαν στη Νότιο Αφρική, συμπεριλαμβανομένων και των «πρασίνων», Σισέ και Γκοβού.
Και τους 23 παίκτες που συμμετείχαν στην αποστολή της Γαλλίας… έκοψε ο νέος τεχνικός των «τρικολόρ» Λοράν Μπλαν! Οι Γάλλοι αντιμετωπίζουν σε φιλικό παιχνίδι την Νορβηγία, στις 11 Αυγούστου, ο Μπλαν όμως… βρήκε ευκαιρία να ανανεώσει την αποστολή των πετεινών, αποκλείοντας όλους τους διεθνείς που πήγαν στη Νότιο Αφρική, συμπεριλαμβανομένων και των «πρασίνων», Σισέ και Γκοβού.
«Ο Λοράν Μπλαν παρουσίασε το πρόγραμμά του στην Ομοσπονδία σήμερα (23/7)» ανέφερε στο επίσημο σάιτ της η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, για να συνεχίσει:
«Επίσης πρότεινε να μην βρίσκεται στην αποστολή κανένας από τους 23 παίκτες που είχαν επιλεχθεί για το Μουντιάλ. Δεχτήκαμε την πρόταση του γάλλου τεχνικού, ο οποίος θα γνωστοποιήσει τη λίστα με τους παίκτες που θα πάρει μαζί του, στις 5 Αυγούστου».
www.sport.gr
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό στον κόμβο Φυλής – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία προς Αεροδρόμιο
- Είναι το ταχίνι το superfood που δεν ξέραμε;
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές το Σάββατο
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»
- Η ανεργία μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τα όνειρα

