Η ώρα της απόφασης για τον Valentino Rossi
Ο Ιταλός θα οδηγήσει ξανά σήμερα (12/7) στην πίστα του Μπρνο στην Τσεχία
την εργοστασιακή Yamaha R1 των Superbikes. Με βάση την έκβαση της
δοκιμής και τον πόνο στο σπασμένο του πόδι και στον τραυματισμένο του
ώμο θα αποφασίσει αν θα αγωνιστεί το τριήμερο (16-18/7)
στο MotoGP του Σάξενρινγκ.
Ο Valentino Rossi θα αποφασίσει σήμερα (12/7) αν θα αγωνιστεί στο MotoGP Γερμανίας το τριήμερο 16-18 Ιουλίου 2010, έπειτα από τη νέα δοκιμή που θα κάνει με την αγωνιστική Yamaha R1 των Superbikes στην πίστα του Μπρνο στην Τσεχία.
Ο Ιταλός οδήγησε την προηγούμενη εβδομάδα στην πίστα του Μιζάνο της Ιταλίας για πρώτη φορά μετά το ατύχημά του στο Μουτζέλο στην αρχή του Ιουνίου 2010, στο οποίο έσπασε το δεξί του πόδι. Τον Απρίλιο 2010 είχε τραυματίσει και τον ώμο του, σε πτώση κάνοντας προπόνηση με μοτοσικλέτα Motocross.
Αν και η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα επέστρεψε στις 15/8 στο MotoGP Τσεχίας, η μέθοδος με την οποία χειρουργήθηκε και η ταχεία του ανάρρωση πιθανώς να κάνουν δυνατή την επιστροφή του στο Grand Prix του Σάξενρινγκ.
Στις δοκιμές του Μιζάνο ο “γιατρός” διαπίστωσε ότι μπορεί να οδηγήσει, ωστόσο αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις τόσο στο πόδι όσο και –περισσότερο- στον ώμο του. Σκοπός των σημερινών δοκιμών είναι να διαπιστώσει αν η φυσική του κατάσταση θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στη Γερμανία και θα αποφασίσει σήμερα.
Η Yamaha επιβεβαίωσε τις σημερινές δοκιμές του Valentino στο Μπρνο, με την ακόλουθη ανακοίνωση: “Έπειτα από τις πρώτες του δοκιμές στο Μιζάνο την προηγούμενη εβδομάδα, ο Valentino Rossi θα κάνει νέες δοκιμές σήμερα στο Μπρνο.
Θα οδηγήσει και πάλι τη YZF-R1 που μας παρέχει η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha των Superbikes. Μετά από αυτό το τεστ ο Valentino θα αποφασίσει αν θα αγωνιστεί στο MotoGP Γερμανίας αυτό το Σαββατοκύριακο”.
auto.in.gr
- ΗΠΑ: Γυναίκα που είχε εξαφανιστεί όταν ήταν 13 βρέθηκε ζωντανή 32 χρόνια μετά – Δεν ήταν απαγωγή
- Πασχαλινό τραπέζι και σκύλος: Ο απόλυτος οδηγός για όσα δεν πρέπει να τού δώσετε
- Μετανάστευση και κόστος ζωής: Γιατί το ανθρώπινο κεφάλαιο παραμένει στραμμένο στο εξωτερικό
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Τρεις επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών νότια της Κρήτης
- Ελένη Μενεγάκη: Στη Σεβίλλη για το Πάσχα με τον Ματέο Πανταζόπουλο
- Ρουκετοπόλεμος στη Χίο: Η πιο «εκρηκτική» Ανάσταση στην Ελλάδα
- Ντέρμπι Μακάμπι – Χάποελ στη Euroleague με ενδιαφέρον και για τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442