Το πρώτο φιλικό επί γερμανικού εδάφους για τον ΠΑΟΚ ήταν νικηφόρο για τον Δικέφαλο του Βορρά, που επικράτησε εύκολα με 6-0 της ερασιτεχνικής Μπαντ Μπρουκενάου, με δύο γκολ του Μουσλίμοβιτς, δύο του Παπάζογλου και από ένα των Αθανασιάδη και Φιλομένο.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν και δύο δοκάρια με τον Μίλιεβιτς και τον Βιεϊρίνια. Βέβαια, η δυναμικότητα της αντιπάλου δεν προσφέρεται για να εισαχθούν σημαντικά συμπεράσματα, όμως ο Μάριο Μπερέτα είχε την ευκαιρια να δει ορισμένα πράγματα.

Το σκορ άνοιξε στο 7′, με κεφαλιά του Μουσλίμοβιτς μετά από σέντρα του Αθανασιάδη. Στο 20′, ο βόσνιος φορ πέτυχε και δεύτερο τερματ με σουτ, ύστερα από ασίστ του Φιλομένο. Στο 32′, ήταν η σειρά του Αθανασιάδη με πλασέ να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με γκολ του Φιλομένο (41′) από κεφαλιά από σέντρα του Κουτσιανικούλη.

Ο Μπερέτα στο δεύτερο μέρος άλλαξε όλη την ενδεκάδα του, αφού στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Γλύκος, Σνάουτσνερ, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Μπαλάφας, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Μίλιεβιτς, Ίβιτς και Παπάζογλου. Στο 51′ μετά από κάθετη του Βιεϊρίνια ο Παπάζογλου έγραψε το 5-0, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 6-0 στο 55′, μετά από ριμπάουντ σε σουτ του Βιεϊρίνια και σουτ από κοντά.

Στο 77′ σουτ του νεαρού Μίλιεβιτς «έγλειψε» το δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, την ίδια τύχη είχε μονοκόμματο σουτ του Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σκέμπης, Τσιρίλο, Ζουέλα, Γεωργίου, Βιτόλο, Σορλέν, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γλύκος (70′ Κουτζαβασίλης), Σνάουτσνερ, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Μπαλάφας, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Μίλιεβιτς, Ίβιτς, Παπάζογλου.

ΜΠΑΝΤ:
Ρόιχ, Τσίκλερ, Ετερ, Σουμ, Γιάκομπσεν, Βάνκε, Βιτ, Εχρμις, Κλούπφνελ, Ροτ, Κάρτουνγκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr