Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ νοσηλεύεται με ελονοσία, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της.

Η 27χρονη τραγουδίστρια εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από πληροφορίες ότι λιποθύμησε στη διάρκεια φωτογράφισης το Σαββατοκύριακο για το δεύτερο σόλο άλμπουμ της και διαγνώστηκε με υπερκόπωση και γαστρεντερίτιδα.

Τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκε ότι η Σ.Κόουλ ακύρωσε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της αυτή την εβδομάδα μετά από συμβουλή των γιατρών της.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε πρόσφατα από διακοπές στην Τανζανία, στην ανατολική ακτή της Αφρικής, όπου είχε πάει με έναν φίλο της, τον χορευτή Ντέρεκ Χαφ.

Τα πρώτα συμπτώματα της ελονοσίας περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, μυϊκούς πόνους και αδυναμία ή έλλειψη ενέργειας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μπερδευτούν με συμπτώματα άλλων παθήσεων, όπως υπερκόπωσης ή γρίπης.

Η ελονοσία μεταδίδεται από το τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού.

Η Σ.Κόουλ χώρισε με τον σύζυγό της, ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Ασλεϊ Κόουλ, τον Φεβρουάριο και τρεις μήνες αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Έκτοτε περιοδεύει και συμμετέχει στο συγκρότημα Black Eyed Peas, ενώ ηχογραφεί και το δεύτερο σόλο άλμπουμ της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters