Τέλος ο Νταμόντε για τη Τρίπολη
Μπορεί να έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση του Αστέρα, πριν από λίγες μέρες, ωστόσο, ο Ισραελ Νταμόντε δεν θα συνεχίσει στην Τρίπολη, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βαγγέλη Βλάχου. Ο αργεντίνος μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες έλυσε το συμβόλαιό του.
Μπορεί να έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση του Αστέρα, πριν από λίγες μέρες, ωστόσο, ο Ισραελ Νταμόντε δεν θα συνεχίσει στην Τρίπολη, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βαγγέλη Βλάχου. Ο αργεντίνος μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες έλυσε το συμβόλαιό του με τους αρκάδες και τις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσει για την πατρίδα του.
Εξάλλου, οι ανακοινώσεις μένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή των δύο Λιθουανών άσων, του 27χρονου επιθετικού Αρτούρας Ριμκεβίτσιους και του 30χρονου στόπερ Ιρμάντας Ζεμλίκας. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν στην Τρίπολη, πέρασαν τις ιατρικές εξετάσεις και απομένει η υπογραφή συμβολαίων.
Στον αγωνιστικό τομέα, με λίγες ώρες διαφορά ήρθαν στην Τρίπολη ο Σεμπάστιαν Καρέρα και ο Τσικόντζι Ουντότζι, με τον Καρέρα να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα το πρωί και τον Ουντότζι να μπαίνει στην προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (2/7)
Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και με λίγη ώρα διαφορά το ένα από το άλλο, έκαναν αρχικά ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια μπήκαν στο γήπεδο κάνοντας ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές μπήκαν στο γήπεδο κάνοντας πολλές ασκήσεις με μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα σήμερα ακολούθησαν οι Ρούμπιλ, Τσαμπούρης.
Αύριο Σάββατο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας, με δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), ενώ το πρώτο ρεπό της χρονιάς θα δοθεί από τον Βαγγέλη Βλάχο στους ποδοσφαιριστές την Κυριακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Προς αλλαγή του κανονισμού για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης – Πότε αναμένονται ανακοινώσεις
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Ο Ντικ Βαν Ντάικ πλησιάζει τα 100 και πιστεύει ότι βρίσκεται εν ζωή επειδή «έκοψε το αλκοόλ και τα τσιγάρα»
- LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης
- Ράπισμα Χαρίτση στην κυβέρνηση: «ΜΑΤ για σας – ΟΠΕΚΕΠΕ-bet για μας», «σκάνδαλο Δημοκρατίας» οι υποκλοπές
- Άρης: Με τέσσερις αλλαγές και βασικό τον Μορόν η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

