
Ο Ντέιβιντ Μπλατ υπέγραψε στη Μακάμπι για τρία χρόνια
Προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Αμερικανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον Αρη και υπέγραψε στην «ομάδα του Λαού». Η Μακάμπι έλυσε πριν από λίγες ημέρες τη συνεργασία της με τον Πίνι Γκέρσον, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και η διοίκηση της Ισραηλινής ομάδας, στράφηκε άμεσα στη λύση του Μπλατ.
Προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Αμερικανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον Αρη και υπέγραψε στην «ομάδα του Λαού».
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σιμόν Μιζράχι, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανέλαβε ο Μπλατ. Τον εκτιμάμε και έχει εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τις ικανότητές του. Τώρα ολοκληρώθηκε η συμφωνία και πρέπει να συνεχίσουμε».
Η Μακάμπι έλυσε πριν από λίγες ημέρες τη συνεργασία της με τον Πίνι Γκέρσον, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και η διοίκηση της Ισραηλινής ομάδας, στράφηκε άμεσα στη λύση του Μπλατ.
Ο πρώην, πλέον, τεχνικός του Αρη δεν άργησε να πει το «ναι» στην «ομάδα του Λαού» και είναι πια και επίσημα ο νέος προπονητής της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πώς θα διορθώσετε λάθη στις αυτόματες φορολογικές δηλώσεις – Τα βήματα
- Ηνωμένα Έθνη: 47 γυναίκες και κορίτσια κατά μέσο όρο σκοτώνονταν καθημερινά στη Γάζα
- Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε με πρόστιμα Γιαννακόπουλο και Αταμάν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Αδημοσίευτα σκίτσα του «Γουίνι το Αρκουδάκι» αποκαλύπτουν πώς γεννήθηκε ο ήρωας
- Παρίσι: Συμβολικός ο χαρακτήρας της διεθνούς διάσκεψης για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
- H ωκεάνια κυκλοφορία στον Ατλαντικό «οδεύει προς κατάρρευση» – Απειλή για το κλίμα της Ευρώπης

