
Ο Παπασταθόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Παλέρμο
Υπερήφανος για το ενδιαφέρον της Παλέρμο δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ilgiornaledisicilia». Ο Έλληνας διεθνής παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος της Σικελίας τον έχει προσεγγίσει, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Τζένοα. Την πρόταση της Παλέρμο επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του Παπασταθόπουλου, Φραντσέσκο Μουζάρα.
Υπερήφανος για το ενδιαφέρον της Παλέρμο δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ilgiornaledisicilia». Ο Έλληνας διεθνής παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος της Σικελίας τον έχει προσεγγίσει, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Τζένοα.
«Ξέρω ότι η Παλέρμο ενδιαφέρεται πολύ για μένα και αυτό με κάνει περήφανο. Στη Γένοβα είμαι καλά, αλλά η δουλειά μας τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα περιπλέκεται από συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ», δήλωσε ο 22χρονος αμυντικός και πρόσθεσε:
«Οι Σικελοί, από την άλλη, θα συμμετάσχουν του χρόνου στην Ευρώπη και αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία θα ήθελα να αντιμετωπίσω. Ο μάνατζέρ μου θα συναντηθεί με την Τζένοα την επόμενη εβδομάδα και γνωρίζει ποια είναι η επιθυμία μου. Αν αποφασίσουν να με πουλήσουν, η Παλέρμο θα είναι η μοναδική μου επιλογή».
Την πρόταση της Παλέρμο επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του Παπασταθόπουλου, Φραντσέσκο Μουζάρα: «Οι δυο ομάδες μιλούν, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω. Μελλοντικά πιθανότατα να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε κάτι να πούμε», δήλωσε στο reterete24.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πώς βρέθηκε η Αμάντα Πιτ στον «Mαφιόζο της Διπλανής Πόρτας»
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Γιατί οι νέοι επιλέγουν σπίτια χωρίς καθιστικό στις μεγάλες πόλεις
- Google: Η «κρυφή» λειτουργία του Android 17 για ταχύτερη φόρτιση
- Χανιά: Νεκρός στο κελί του εντοπίστηκε 39χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Αγυιάς
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος



