Γυμνός στο Μπουένος Αϊρες ο Μαραντόνα αν η Αργεντινή πάρει το Μουντιάλ
Για ακόμα μία φορά, ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής δήλωσε ότι αν η ομάδα του κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική, τότε θα τρέξει στην πρωτεύουσα της χώρας του όπως ακριβώς τον... γέννησε η μητέρα του.
Για ακόμα μία φορά, ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής δήλωσε ότι αν η ομάδα του κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική, τότε θα τρέξει στην πρωτεύουσα της χώρας του όπως ακριβώς τον… γέννησε η μητέρα του.
Ο… απρόβλεπτος Ντιεγκίτο παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, σχετικά με τη φιλική νίκη της αντιπάλου της Εθνικής μας στο Μουντιάλ με 5-0 επί του Καναδά, και ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι θα τρέξει γυμνός στο Μπουένος Αϊρες αν η «μπιανκοσελέστε» στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
«Αν κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα μείνω γυμνός και θα τρέξω γύρω από το Ομπιελισκ (μνημείο στο Μπουένος Αϊρες)», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ύστερα από ερώτηση για το τι θα κάνει αν η Αργεντινή κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers
- Μερική απασχόληση: Ποιες χώρες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ευρώπη – Τι ισχύει για την Ελλάδα
- Πάνος Ρούτσι: Πώς έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Για αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση
- Κικίλιας: «Να ξυπνήσει η Ευρώπη, να ξανασχεδιαστούν πολιτικές» για τον πρωτογενή τομέα
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» με Ελ Κααμπί στο αεροδρόμιο – Υπέγραψε memorabilia από τον τελικό του Conference League (vids)




