
Εξαλλος ο Μπάλακ με τον Μπόατενγκ για το μαρκάρισμα που του στοιχίζει το Μουντιάλ
Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρπέωση ο Μίκαελ Μπάλακ έχασε τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Γεγονός που τον έχει κάνει έξαλλο με τον Κέβιν Μπόατενγκ, το τάκλιν του οποίου τον έθεσε εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα, αφηνοντάς τον εκτός εθνικής Γερμανίς.
Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρπέωση ο Μίκαελ Μπάλακ έχασε τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Γεγονός που τον έχει κάνει έξαλλο με τον Κέβιν Μπόατενγκ, το τάκλιν του οποίου τον έθεσε εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα, αφηνοντάς τον εκτός εθνικής Γερμανίς.
Ο μέσος της Τσέλσι έκανε δηλώσεις στα μέσα της χώρας του και δεν έκρυψε την οργή του. « Είμαι θυμωμένος, ξεκάθαρα. Είναι μεγάλη απογοήτευση. Σε πληγώνει η διάγνωση αυτή πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο».
Για την επίμαχη φάση του τραυματισμού του δεν έχει αμφιβολίες: «Είδα το τάκλιν στην τηλεόραση και φαίνεται καθαρά πως το κάνει επίτηδες. Για να ισχυριστείς το αντίθετο πρέπει να είσαι φίλος του Μπόατενγκ. Είναι τυχερός που είδε μόνο την κίτρινη κάρτα όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εφόσον ο διαιτητής έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να δει την κόκκινη τότε πρέπει να το αποδεχθούμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Η Nova αναδεικνύει τον ρόλο των τηλεπικοινωνιών ως καταλύτη ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας στο 11o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου
- Εικόνες θλίψης: Άγνωστοι γέμισαν σημείο στα Κύθηρα με μπάζα και απορρίμματα-Τι είπε στο in ο Δήμαρχος Κυθήρων
- Ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον φυλακίστηκε για τον θάνατο του σταρ – Τώρα, άνοιξε νέο ιατρείο
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν




