Πρόβλημα με τις… κλεισμένες μεταγραφές των Ματεντζίδη και Αργυρίου από τον Πανθρακικό φαίνεται πως προέκυψε στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κομοτηνή, όλα ξεκίνησαν από τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που είναι διατεθειμένη η «Ένωση» να δώσει στους Θρακιώτες.

Όπως γράφεται στον Τύπο, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Σταύρος Αδαμίδης, πρότεινε στον Πανθρακικό μια προκαταβολή που αντιστοιχεί στο 20% του ποσού και εξόφληση μέχρι το τέλος του 2012.

Πρόταση που δεν έγινε δεκτή από την ομάδα της Κομοτηνής, που απαιτεί ένα ποσό τουλάχιστον ίσο με το 50% του τιμήματος και το υπόλοιπο να εξοφληθεί μέσα στο 2011.

Παρ’ όλα αυτά, τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, όπως ξεκαθάρισε στο exedrasports.gr ο Θοδωρής Σαββάκης. «Γιατί να κολλήσουν οι μεταγραφές;», ήταν η πρώτη του απάντηση στην ερώτηση για το αν υπάρχει εμπλοκή στην όλη υπόθεση. Και εξήγησε: «Όλα καλά. Τη Δευτέρα ο πρόεδρος Δημήτρης Τζελέπης θα κατέβει στην Αθήνα και θα κλείσει το θέμα».

Πάντως, άλλες πηγές ανέφεραν ότι παρά τις συνεχείς επαφές Αδαμίδη – Σαββάκη δεν βρέθηκε η χρυσή τομή.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν τα έχει βρει ακόμα ούτε με τους ίδιους τους παίκτες, καθώς δεν έχουν συζητήσει λεπτομερώς οι οικονομικοί όροι των τετραετών συμβολαίων που καλούνται να υπογράψουν.

Προτάθηκε ο Επστάιν

Παράλληλα, ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν προτείνει μάνατζερ στην ΑΕΚ, είναι και ο Ντένις Επστάιν. Ο αριστερός μέσος του Ηρακλή, διεκδικεί την ελευθερία του από τον «Γηραιό» και είναι μία από τις προτάσεις που εξετάζονται.

Ο Γερμανός παίκτης είναι καλή περίπτωση τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά, αφού αναμένεται να μείνει ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να δαπανηθούν χρήματα για την μεταγραφή του, αλλά μόνο για το συμβόλαιό του, που είναι αρκετά χαμηλό και προσιτό για τον «Δικέφαλο».

Τέλος η σεζόν για Γκέντσογλου

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Σάββας Γκέντσογλου, μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Παρασκευής. Σύμφωνα με τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου, ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί διάταση οπίσθιων μηριαίων.

Η απουσία του από τις προπονήσεις της ομάδας υπολογίζεται σε περίπου μία εβδομάδα. Συνεπώς, τελείωσε η σεζόν για τον νεαρό παίκτη, που χάνει τα δυο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr