Αστυνομική επιχείρηση για τις κλοπές καλωδίων ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ
Επιχείρηση της αστυνομίας, για τον εντοπισμό ατόμων που σχετίζονται με την κλοπή καλωδίων ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ, βρίσκεται σε εξέλιξη την Τρίτη. Τα συχνά περιστατικά δολιοφθοράς στη σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ έχουν προκαλέσει ταλαιπωρία στους επιβάτες και επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.
Σε εξέλιξη βρίσκεται την Τρίτη επιχείρηση της αστυνομίας, για τον εντοπισμό ατόμων που σχετίζονται με την κλοπή καλωδίων ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική επιχείρηση διενεργείται στον πρώην καταυλισμό σεισμοπαθών στο στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ στο Μενίδι.
Η επιχείρηση πραγματοποιείται καθώς το φαινόμενο της δολιοφθοράς στη σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ έχει λάβει διαστάσεις.
Τα συχνά περιστατικά κλοπής καλωδίων ηλεκτροκίνησης από τη σιδηροδρομική γραμμή του ΟΣΕ έχει προκαλέσει αφ’ ενός την ταλαιπωρία των επιβατών, αφ’ ετέρου την επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.
Για το θέμα της κλοπής καλωδίων πριν από λίγες ημέρες η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ (Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και όπως τονίζει «το κόστος των δολιοφθορών ανέρχεται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ έως σήμερα».
Ερώτηση για το ζήτημα έχει υποβάλει στον αρμόδιο υπουργό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442