
Απεργία στην primera division για τις οφειλές των συλλόγων προς τους παίκτες
Απεργία για τις 17 και 18 Απριλίου εξήγγειλε το σωματείο των ποδοσφαιριστών για όλες τις κατηγορίες στην Ισπανία, λόγω των οικονομικών οφειλών των συλλόγων στους παίκτες. Η απεργία αφορά κανονικά και την Primera Division και συνεπώς δεν θα διεξαχθεί η 33η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια, όπως το Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια, αλλά και το ντέρμπι στη Βαρκελώνη ανάμεσα στην Εσπανιόλ και την Μπαρτσελόνα.
Απεργία για τις 17 και 18 Απριλίου εξήγγειλε το σωματείο των ποδοσφαιριστών για όλες τις κατηγορίες στην Ισπανία, λόγω των οικονομικών οφειλών των συλλόγων στους παίκτες.
Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στις μικρές κατηγορίες του ισπανικού πρωταθλήματος, με τα χρέη να ανέρχονται στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο αναφέρεται ότι το 100% των ποδοσφαιριστών θα συμμετάσχουν στην απεργία και δεν θα διεξαχθεί η αγωνιστική, αν δεν βρεθεί κάποια λύση.
Η απεργία αφορά κανονικά και την Primera Division και συνεπώς δεν θα διεξαχθεί η 33η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια, όπως το Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια, αλλά και το ντέρμπι στη Βαρκελώνη ανάμεσα στην Εσπανιόλ και την Μπαρτσελόνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η τρομερή ανάρτηση του Φουρνιέ για τον… κοιμώμενο MVP, Βεζένκοφ (pics)
- Δένδιας: Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανήκει στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας
- Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων σε όλη τη χώρα
- H συμμορία που αν και στις φυλακές ελέγχει διεθνώς την παρανομία – «Η πιο άρτια μορφή οργανωμένου εγκλήματος»
- Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμπνεύστηκε το «Δυο μέρες μόνο» μια νύχτα που «ήταν πίτα» ακούγοντας Γαλάνη
- Τραγωδία στην Αρκαδία: Νεκρός άνδρας μετά από ανατροπή τρακτέρ


