Κατάληψη του υπουργείου Οικονομικών στο Σύνταγμα από το ΠΑΜΕ
Σε εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη του υπουργειού Οικονομικών στην πλ. Συντάγματος από μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις σε ένδειξη αντίδρασης στα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Συλλαλητήρια το απόγευμα σε Προπύλαια (ΑΔΕΔΥ και ΣΥΡΙΖΑ) και Σύνταγμα (ΠΑΜΕ).
2
Σε εξέλιξη βρίσκεται κατάληψη του υπουργειού Οικονομικών στην πλ. Συντάγματος από μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις σε ένδειξη αντίδρασης στα σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5, o πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ.Παναγόπουλος τόνισε ότι οι εργοδοτικοί φορείς έχουν δεσμευθεί να μην προβούν σε μειώσεις και περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα, προειδοποιώντας ότι όποιος το επιχειρήσει θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο. Ακόμη, ο κ. Παναγόπουλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ηανεργία μπορεί να πλήξει ως και το 20% του ενεργού πληθυσμού.
Συλλαλητήρια πραγματοποιούνται στις 18:00την Πέμπτη σταΠροπύλαια Πανεπιστημίου από την ΑΔΕΔΥ και τον ΣΥΡΙΖΑ και στην πλατεία Συντάγματος από τοΠΑΜΕ.
Επιπλέον, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήρια σε ακόμη 62 πόλεις, ενώ καλεί σε γενική απεργία την Παρασκευή και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 10:00 στην πλ. Συντάγματος.
Εν τω μεταξύ,σήμερα, Πέμπτη, συνεδριάζει η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να αποφασίσει νέα απεργιακή κινητοποίηση εντός του Μαρτίου, σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ. Ήδη, έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία στις 16 Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται ότι απεργία έχουν εξαγγείλει οι εφοριακοί τη Δευτέρα (8/3)και την Τρίτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442