Πρωτοχρονιάτικες… ντόπες Ντούσκο ενόψει Ολυμπιακού
Να κλείσουν τα αυτιά τους σε ό,τι ακούγεται για το μέλλον της ομάδας και να αφοσιωθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που προπόνησε για τελευταία φορά την ομάδα, το πρωί της Πέμπτης. Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση του Τζιμπούρ σε μέρος του διπλό, με τη βασική ομάδα, με τον Γαλλοαλγερινό μάλιστα να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Τραυματίστηκαν Αρτσε και Χουανφράν.
2
Να κλείσουν τα αυτιά τους σε ό,τι ακούγεται για το μέλλον της ομάδας και να αφοσιωθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός προπόνησε για τελευταία φορά την ομάδα, το πρωί της Πέμπτης, ενώ άπαντες επιστρέφουν στη βάση το Σάββατο, καθώς την πρωτοχρονιά έχουν ρεπό.
Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση του Τζιμπούρ σε μέρος του διπλό, με τη βασική ομάδα, με τον Γαλλοαλγερινό μάλιστα να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.
Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονται σχετικά με το μέλλον της ΑΕΚ αλλά και του Μπάγεβιτς σε αυτήν, ωστόσο αυτός προτιμά να μην παίρνει θέση, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί. «Εχουμε ντέρμπι μπροστά μας, μην ασχολείστε με τίποτα άλλο», προτρέπει και τους ποδοσφαιριστές του.
«Μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να βγούμε μόνοι μας από αυτή τη δύσκολη θέση. Υπάρχει χρόνος. Πάμε στο Καραϊσκάκη μόνο για νίκη και είναι στο χέρι μας να την πάρουμε», ήταν μερικές από τις πιο χρακτηριστικές ατάκες του σέρβου τεχνικού.
Τραυματίστηκαν Αρτσε και Χουανφράν
Την τελευταία τους προπόνηση για το 2009 έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες, αλλά από αυτή δεν έλειψαν τα απρόοπτα.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Αρτσε υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό, ενώ ο Χουανφράν αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε.
Η κατάσταση των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο, οπότε και θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» στις προπονήσεις. Οι Νέμεθ και Ενσαλίβα ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης στο γήπεδο και θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες.
Ετοιμάζει Τζιμπούρ
Σε ό,τι αφορά τον Νέμεθ τώρα, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να παίξει δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επανεμφάνισης του Ραφίκ Τζιμπούρ!
Ο «τρομοκράτης» συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας έχοντας επανενταχτεί σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ πλέον ο Μπάγεβιτς τον χρησιμοποιεί και στα διπλά, έστω ως αλλαγή. Στην προπόνηση της Πέμπτης, μάλιστα, ήταν από τους καλύτερους, σκοράροντας με τη φανέλα των βασικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4): Δράση με τελικό Κυπέλλου, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφώνησε με την Αρμάνι ο Πίτερς και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό» (pic)
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει Ιστορία ο ΟΦΗ
- Τα σενάρια για τη μάχη σωτηρίας της Stoiximan GBL (pic)
- Αρτέτα: «Έχουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, πιστεύω στους παίκτες μου»
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442