Η πληρέστερη καταγραφή της ελληνικής σκηνής του graffiti από την πρώτη εμφάνισή του στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα, μέσα από τα έργα και τον λόγο των ίδιων των writers, σε όλες τις εκφάνσεις του: από τα sketch, τα bombs, τα murals μέχρι και τα τρένα. Πάνω από 200 έλληνες και ξένοι writers και crews παρουσιάζουν […]
Η πληρέστερη καταγραφή της ελληνικής σκηνής του graffiti από την πρώτη εμφάνισή του στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα, μέσα από τα έργα και τον λόγο των ίδιων των writers, σε όλες τις εκφάνσεις του: από τα sketch, τα bombs, τα murals μέχρι και τα τρένα.
Πάνω από 200 έλληνες και ξένοι writers και crews παρουσιάζουν σε αυτό το δίγλωσσο (ελληνικά – αγγλικά) φωτογραφικό λεύκωμα πάνω από 1.000 έργα τους και μας ταξιδεύουν στον δικό τους χρωματιστό κόσμο.
Η πληρέστερη καταγραφή της ελληνικής σκηνής του graffiti από την πρώτη εμφάνισή του στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα, μέσα από τα έργα και τον λόγο των ίδιων των writers, σε όλες τις εκφάνσεις του: από τα sketch, τα bombs, τα murals μέχρι και τα τρένα.
Παρουσίαση του συγγραφέα
Ο Κυριάκος Ιωσηφίδης είναι μέλος της ομάδας Carpe Diem και εκδότης του ομότιτλου περιοδικού. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του …στο δρόμο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας