89

Ο Τεν Κάτε πράγματι πήγε στην Μπρατισλάβα το Σάββατο (14/11) παρακολούθησε δια ζώσης τον Γιάν Ντούριτσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία απολύτως περίπτωση πως ο διεθνής σλοβάκος αμυντικός θα ντυθεί στα πράσινα τον Ιανουάριο.

Ο Ντούριτσα είναι στη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετούς μήνες και η αλήθεια είναι πως στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών του καλοκαιριού βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση, υπό την πίεση του αποκλεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Κατ` αρχάς, πρέπει να ξεκαθαριστεί πως η Λοκομοτίβ Μόσχας δεν… χαρίζει τον παίκτη δωρεάν, από τη στιγμή που είχε δαπανήσει και 4 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει, οπότε οι απαιτήσεις της δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από τα 3 εκατομμύρια, ενώ το κασέ του παίκτη αγγίζει τα 900.000 ευρώ.

Αυτό που διαρέεται από την Παιανία είναι οτι αμυντικός θα αποκτηθεί αν… φύγει και αμυντικός και αν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει κάποιος αυτός είναι ο Λουκάς Βύντρα, για τον οποίο ενδιαφέρονται γαλλικές και ιταλικές ομάδες, αλλά πρόταση δεν έχει έρθει ακόμα.

Πάνε σε απευθείας διάλογο

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό, κι ενώ επίκειται η συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την υπουργό κ.Τίνα Μπιρμπίλη, οι συζητήσεις αναφορικά με την ονοματοδοσία θα γίνουν απευθείας πλέον με τη MARFIN. Αυτό θα γίνει για να λυθεί μια και καλή το ζήτημα, για να διασφαλιστεί και ο Δήμος, ενώ φυσικά υπάρχει και το θέμα της εγγυητικής επιστολής των 20 εκατ. ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr