
Στην Ελλάδα θα βρεθεί ο συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Ίαν Ράνκιν
Στην Ελλάδα θα βρεθεί τον Νοέμβριο ο συγγραφέας Ίαν Ράνκιν, με αφορμή τον Μήνα Αστυνομικής Λογοτεχνίας. Ο συγγραφέας θα μιλήσει σε αναγνώστες για τον διάσημο αντίηρωά του επιθεωρητή Ρέμπους.
91
Στην Ελλάδα θα βρεθεί τον Νοέμβριο ο συγγραφέας Ίαν Ράνκιν, με αφορμή τον Μήνα Αστυνομικής Λογοτεχνίας. Ο συγγραφέας θα μιλήσει σε αναγνώστες για τον διάσημο αντίηρωά του επιθεωρητή Ρέμπους.
Ο Ίαν Ράνκιν, καλεσμένος των βιβλιοπωλείων Public, θα συναντήσει το κοινό του σε Αθήνα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, από τις 10 έως τις 13 Νοεμβρίου.
Τα βιβλία του παρακολουθούν τις περιπέτειες του περιθωριακού επιθεωρητή Ρέμπους. Ο Σκοτσέζος επιθεωρητής χάρισε στον Ράνκιν μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, καθώς είναι ο συγγραφέας με τα περισσότερα βιβλία ταυτόχρονα στη λίστα των μπεστ σέλερ.
Ο Ράνκιν θεωρείται ο δημοφιλέστερος συγγραφέας αστυνομικού στη Βρετανία, όπου ξεπερνά σε πωλήσεις τον Στίβεν Κινγκ και τον Τζον Γκρίσαμ.
Το 1988 εξελέγη Hawthornden Fellow, ενώ το 1992 τιμήθηκε με το βραβείο Chandler-Fulbright.
Το τελευταίο βιβλίο του συγγραφέα λέγεται «Με τις πόρτες ανοιχτές» και μπλέκει τον κόσμο των δημοπρασιών, την Εθνική Πινακοθήκη της Σκοτίας, το τέλειο έγκλημα και έναν χαρακτήρα ονόματι Μάικ Μακένζι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Μαδρίτης σε…. βασιλική κρίση! Άγριοι τσακωμοί, «Εμπαπέ OUT» και μια ανυπόφορη άτιτλη διετία
- Μασκ: Ξανά κλήτευση από την γαλλική εισαγγελεία για το Χ
- Αθηνά Οικονομάκου: Η αναγγελία του γάμου της – Πού θα τελεστεί το μυστήριο
- Παίκτης της Μπόρνμουθ τέθηκε εκτός ομάδας καθώς φέρεται να συνομιλούσε ερωτικά με ανήλικη
- Κρήτη: Μέσα σε 12 δευτερόλεπτα εκτέλεσε τον 20χρονο με έξι σφαίρες στον κορμό – Τι έδειξε ιατροδικαστική εξέταση
- Βίντεο σοκ από το Ηράκλειο: Άνδρας πιάνει κεφαλοκλείδωμα την πρώην σύντροφό του και τη σέρνει στο πάτωμα



