
Τρεις εβδομάδες τελικά νοκ άουτ ο Γκαλέτι
Το χειρότερο νέο πριν από την αναμέτρηση με την Αλκμάαρ (στις 21:45) για τους ομίλους του Champions League έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις εβδομάδες προσθέτοντας ένα μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.
26
Το χειρότερο νέο πριν από την αναμέτρηση με την Αλκμάαρ (στις 21:45) για τους ομίλους του Champions League έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού.
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις εβδομάδες προσθέτοντας ένα μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.
Ο Αργεντινός άσσος έχει υποστεί θλάση και την Τετάρτη υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία διαπιστώθηκε ότι το μέγεθος του τραυματισμού είναι σημαντικότερο από ότι αρχικά είχε εκτιμιθεί.
Ετσι εκτός από τον αγώνα με την Αλκμααρ και τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Γκαλέτι θα χάσει και τον σπουδαίο αγώνα του Λονδίνου κόντρα στην Αρσεναλ αλλά και αυτά με Πανιώνιο, Λεβαδειακό.
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λουτσιάνο Γκαλέτι υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε μαγνητική τομογραφία, ενώ εξετάστηκε και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Παντελή Νικολάου.
Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού δεξιού δικεφάλου μηριαίου (σε διαφορετικό σημείο από τον προηγούμενο τραυματισμό του) και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα, περίπου, τριών εβδομάδων», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τον Μίκαελ Κάρικ
- ΑΙ και εργασία: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως να μην σας κλέψει τη δουλειά, αλλά θα αλλάξει ριζικά το επάγγελμά σας
- Το «ChatGPT της Ρομποτικής»: Ρομπότ κερδίζει επαγγελματίες στο πινγκ πονγκ [βίντεο]
- Συνελήφθη 35χρονος που κακοποιούσε τη σύντροφό του – Βιντεοσκοπούσε τη στιγμή που τη σημάδευε με όπλο
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός
- Μαρία Αποστολακέα: «Γέλα, Μαριώ! Κι ας σε δει όποιος θέλει!»




