
Δικαίωση για Γόγολο, «καμπάνα» 181.000 ευρώ για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Σπύρος Γόγολος, που είχε καταθέσει προσφυγή κατά του ΠΑΣ Γιάννινα, δικαιώθηκε και σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΟΔΕΠ της ΕΠΟ η ηπειρωτική ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 181.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την Ηλιούπολη.
89
Ο Σπύρος Γόγολος, που είχε καταθέσει προσφυγή κατά του ΠΑΣ Γιάννινα, δικαιώθηκε και σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΟΔΕΠ της ΕΠΟ η ηπειρωτική ΠΑΕ θα πρέπει να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 181.000 ευρώ.
Η απόφαση αυτή στο πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο αν και εκδικάστηκε στις 3 Αυγούστου, δημοσιοποιήθηκε στις 31 Αυγούστου και καθαρογράφτηκε μόλις την Πέμπτη.
Ο πρώην παίκτης του Αρη, του Πανιωνίου και της Καλλιθέας, ήδη έχει συνάψει συμφωνία με την Ηλιούπολη και ξεκίνησε προπονήσεις με την νεοφώτιστη ομάδα της Β εθνικής, υπογράφοντας ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φαμπιάν Γκοντέ – Η ταινία «Αυτόματος Τηλεφωνητής», η Ελλάδα και η καλοσύνη
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Τσικίνιο (vid)
- Τι είπε η Γαλλίδα υπουργός Υγείας για τον κίνδυνο εξάπλωσης του χανταϊού
- Το «γράμμα στο συρτάρι»: Τι προβλέπει το πρωτόκολλο Τραμπ αν «εξουδετερωθεί» από ξένους εχθρούς [βίντεο]
- Στο «σφυρί» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι 7 μνηστήρες και το φλερτ με τους Λέικερς
- Σοκ στη Γερμανία: Παιδίατρος κατηγορείται για 130 περιπτώσεις βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

