89

Kανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη ο Μεχντί Ναφτί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έτσι ο Ιομάρ Μαζίνιο υπολογίζει κανονικά τον Τυνήσιο μέσο για το ματς των «κιτρίνων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο.

Ο Ναφτί λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο και διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο υποχώρησαν και έτσι τέθηκε κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Από την άλλη, δύσκολα θα βρίσκονται στην αποστολή Αμπρέου και Πρίττας. Επίσης απουσίαζαν από την προπόνηση οι τρεις διεθνείς, Αμπρέου, Γκαρσία, Σηφάκης ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Πρίττας και Βανγκέλι.

Ο Σηφάκης θα βρίσκεται κανονικά τόσο στην αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου όσο και στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Νάτσο Γκαρσία αναμένεται την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη και ο Αμπρέου λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 15:30.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως και δύο είναι πολύ δύσκολο να βρίσκονται στην αποστολή που θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής. Πάντως, ακόμη και αν είναι τελικά στην 18άδα θεωρείται απίθανο να ξεκινήσουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr