Τα εκλογικά περίπτερα των κομμάτων στον Δήμο Αθηναίων
Συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, προκειμένου να εγκρίνει τους κοινόχρηστους χώρους στους οποίους θα στηθούν τα εκλογικά περίπτερα των κομμάτων. Ο δήμαρχος Ν.Κακλαμάνης ζήτησε συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς για τα προβλήματα της πόλης.
Συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, προκειμένου να εγκρίνει τους κοινόχρηστους χώρους στους οποίους θα στηθούν τα εκλογικά περίπτερα των κομάτων.
Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να συζητήσει μαζί τους θέματα ζωτικής σημασίας για την πόλη των Αθηνών, ζητά o δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης.
Το περιβάλλον, η διαχείριση απορριμμάτων, η Διπλή Ανάπλαση και το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης είναι τα θέματα που ζητά να τεθούν
Τα περίπτερα των κομμάτων
Νέα Δημοκρατία: Πλ. Συντάγματος & πεζόδρομος Ερμού
ΠΑΣΟΚ: Πλ. Κλαυθμώνος & τμήμα πεζόδρομου Κοραή προς Σταδίου
ΚΚΕ: Πλ. Ομονοίας έναντι εστιατορίου ΝΕΟΝ & Δώρου
ΣΥΡΙΖΑ: Πανεπιστημίου & Πατριάρχου Γρηγορίου Ε
ΛΑΟΣ: Βουκουρεστίου & Σταδίου
Οικολόγοι Πράσινοι: Πεζόδρομος Κοραή προς κτίριο Μετοχικού Ταμείου
Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπερψηφίστηκε η κοινή πρόταση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που υποβλήθηκε στη Διακομματική Επιτροπή για τη διαχείριση σταθερών πλαισίων διαφήμισης, η οποία προβλέπει 75% να κατανεμηθεί στα πέντε κόμματα, που συμμετέχουν στη Βουλή, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του 2007 και 25% ισομερώς στα πολιτικά κόμματα, που δεν έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.