
Εμείς αγοράζουμε και δεν δανειζόμαστε, τόνισε ο Μποροβήλος στην παρουσίαση των έξι
Τα έξι φετινά μεταγραφικά αποκτήματά του παρουσίασε την Πέμπτη ο Αστέρας Τρίπολης. Ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, καλωσόρισε τους Ματίας Ντεγκρά, Σαλόζι Ουντότζι, Βασίλη Λαμπρόπουλο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λούκας Βίλτσες και Σεμπάστιαν Καρέρα, τονίζοντας την πολιτική του συλλόγου του να μη δανείζεται παίκτες.
66
Τα έξι φετινά μεταγραφικά αποκτήματά του παρουσίασε την Πέμπτη ο Αστέρας Τρίπολης. Ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, καλωσόρισε τους Ματίας Ντεγκρά, Σαλόζι Ουντότζι, Βασίλη Λαμπρόπουλο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λούκας Βίλτσες και Σεμπάστιαν Καρέρα, τονίζοντας την πολιτική του συλλόγου του να μη δανείζεται παίκτες.
«Πρέπει να ξέρετε πως πολιτική του Αστέρα είναι να μην παίρνει δανεικούς παίκτες, για αυτό, όλα αυτά τα χρόνια που ο Αστέρας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές κατηγορίες και στη Σούπερ Λίγκα, κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα μας. Αντίθετα έχουμε δώσει παίκτες σε άλλες ομάδες» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε:
«Με την ευκαιρία που μου δίνετε σήμερα, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έφυγαν από την ομάδα, τα οποία έδωσαν και πήραν από τον Αστέρα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που πήγαν, να είναι γεροί και να αποδώσουν ακόμα καλύτερα. Με αυτές τις μεταγραφές που κάναμε, ο Αστέρας έχει έτοιμο ρόστερ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
» Η επιλογή των νέων ποδοσφαιριστών έγινε με πολύ μεγάλη προσοχή. Το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, που είναι πολύ καλό, αφού έλαβε υπόψη τις εισηγήσεις του τεχνικού τιμ όργωσε τα γήπεδα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, καταλήγοντας στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
- Ανιστόρητος υφυπουργός: Ο Γιάννης Ανδριανός είπε ότι η «τοξικότητα» οδήγησε στη Χούντα




