
Ο Μπάγεβιτς τους έστειλε για… τρέξιμο στο δάσος
Σε δύο γκρουπ χώρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους παίκτες της ΑΕΚ στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής και τους έβαλε να τρέξουν στο δάσος για να δοκιμάσει τις αντοχές τους. Οι Τζεμπούρ και Χετεμάι προπονήθηκαν συντηρητικά λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων, ο Λαγός έτρεξε μόνος του και ο Παυλής ακολούθησε ορισμένες ασκήσεις για επιθετικό.
- Θανόπουλος: «Ετοιμάζουμε κάτι μεγάλο»
- Ο Χετεμάι πιστεύει σε τίτλο
89
Σε δύο γκρουπ χώρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους παίκτες της ΑΕΚ στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής και τους έβαλε να τρέξουν στο δάσος για να δοκιμάσει τις αντοχές τους.
Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης έτρεξαν στο δάσος διανύοντας τέσσερις γύρους των 1.600μ. Το πρώτο γκρουπ αποτελούσαν οι Κουτρομάνος, Ζεράλντο, Παληγιώργος, Καφές, Καράμπελας, Ντιούφ, Μαντούκα, Γκέντσογλου, Ενσαλίβα και Ταχτσίδης και κατάφεραν να κάνουν εξαιρετικό χρόνο, καθώς έτρεξαν τα 1.600 μέτρα σε 5 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα.
Το δεύτερο γκρουπ των Κυργιάκου, Μαϊστόροβιτς, Σκόκο, Μάκου, Μπλάνκο, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Μπερνς και Μανωλά δεν τα πήγε, όμως και τόσο καλά, αφού ο πιο γρήγορος γύρος του ήταν στα 6 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα.
Οι υπόλοιποι παίκτες, που δεν έτρεξαν, έκαναν κανονικά προπόνηση στο γήπεδο.
Οι Τζιμπούρ και Χετεμάι προπονήθηκαν συντηρητικά λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων, ο Λαγός έτρεξε μόνος του και ο Παυλής ακολούθησε ορισμένες ασκήσεις για επιθετικό.
Στο γήπεδο ήταν επίσης για πρόγραμμα οι Χουανφράν, Γεωργέας και Ρίκκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι δικηγόροι «στηρίζουν» την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Καταδικαστέα οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του ρόλου τους»
- NBA: Ο νέος ιδιοκτήτης των Μπλέιζερς κάνει τέτοιες περικοπές που θα ζήλευε ακόμη και ο… Σκρουτζ!
- Γιάννης Στάνκογλου: Η τυχαία συνάντηση με τη Χάρις Αλεξίου και τα λόγια θαυμασμού
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead
- Κεφαλονιά: «Έχασα τη ζωή μου όλη, είχαν σχέδιο να την εξαφανίσουν, να πάθουν ότι της έκαναν» – Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς


