
Ευκαιρίες στους νέους και ήττα για τον Εργοτέλη, 2-1 από την Γκαζιάντεπσπορ
Ο Εργοτέλης, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας, ηττήθηκε με 2-1 από την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ. Η κρητική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, ενώ ο Γιώργος Σαρρής στο 87 μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Δημήτρης Κοιλιάρας.
89
Ο Εργοτέλης, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας, ηττήθηκε με 2-1 από την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ. Η κρητική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, ενώ ο Γιώργος Σαρρής στο 87 μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Δημήτρης Κοιλιάρας.
Ο Καραγεωργίου, που έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του.
«Σήμερα δώσαμε ακόμη ένα δυνατό τεστ κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου και ιδιαίτερα από τους νεότερους παίκτες τους οποίους χρησιμοποίησα στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβασαν την απόδοση της ομάδας» είπε αρχικά.
«Δεχτήκαμε δύο γκολ από προσωπικά λάθη, σίγουρα αυτό είναι και αποτέλεσμα της κούρασης ωστόσο στα φιλικά παιχνίδια το αποτέλεσμα δεν παίζει ρόλο, αυτό που μετράει είναι να δεις πράγματα που δουλεύεις στις προπονήσεις, και εγώ είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαμε» πρόσθεσε.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ (70 Σαρρής), Σασιασβίλι, Κορδονούρης (60 Γιαλούσης), Γελαδάρης (60 Μπερτόσα), Φραγκουλάκης, Μπέτο (46 Σιάκκας), Τσεσνάουσκις (60 Χρυσοφάκης), Ρουμπάκης (70 Κοιλιάρας Γ.), Ρομάνο (60 Κοιλιάρας Δ.), Ορφανός (60 Καρέλης).
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ: Μπιλέρ, Τεκ, Γιοζγκατλι, Μπουλούτ, Μπαϊρακτάρ, Οζγκούρ, Οζτούρκ, Τουτουντσί, Αρί, Καρακετσιλί, Αντίν. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Σεντούρκ, Ζούλιο Σέζαρ Ντε Σόουζα, Σούλιο Σέζαρ Κορέια, Μπέτο, Ορνέκ, Γκιουβέντς, Κοσκούν, Κοσέ, Ζουρίτα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νέο είδος ορυκτού ανακαλύφθηκε στο σημείο της πρώτης πυρηνικής δοκιμής
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός: MVP του Game 5 ο Μπρανκού Μπαντιό (pic)
- Τα Playoffs λένε τα πάντα για το πρότζεκτ του Μπενίτεθ
- Πεσκόφ: Η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι μεσολαβητής στην ειρηνευτική διαδικασία για την Ουκρανία
- Θλίψη για τη Σάρον Στόουν: Πέθανε ο αδελφός της Μάικλ στα 74 του
- Φάμελλος: Ο χυδαίος Γεωργιάδης είναι το ακροδεξιό εξτρέμ του Μητσοτάκη


